Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’octubre 22, 2015

Rucs i Fades

Certament, certament, avui una ruta que com fa dos dies torna a ser diferent, és una aventura això de sortir a aquesta segona primavera dins del mateix any, i més si estem a l'octubre amb un peu dins del novembre.


En res ja no sortirem de les temperatures entre els 5ºC i els 15ºC, serà emocionant rodar, poder-ho fer equipats d'hivern amb el pensament de ser a la primavera. De fet ho escric i penso, què escric, però aquest és el propòsit, si hem descansat a l'estiu ara l'intenció és rodar a l'hivern com a mínim tant com els millors estius a dalt de la bike.


És fantàstic tenir aquests propòsits, perquè amb ells el dia a dia agafa encara millor color, millor to, com avui que comentava amb el meu bon amic el privilegi de gaudir d'una jornada com la d'avui, sol, temperatures perfectes, pel què fa a aquest espai, perfectes per rodar, quin dia, quin dia, clar que yes!

Una menuda ha fet que avui tornéssim després d'anys, a zona de fredor, de fet sembla que el meu cos demana rodar a zones més fredes, el Montseny, com Òrrius avui. 

Fa dies que vull rodar entre Roses i Cadaqués, setmanes, de fet amb els Trinxes fa unes setmanes ja hi vàrem ser propers aquesta ruta, però no en tinc prou tot i el bany de l'estiu que vàrem poder fer, però no hi ha pressa, serà, serà, curiós banys d'estiu a les zones més fredes. Miraré que no passin masses dies, el fred intens per sota dels 0ºC no sé si és el què cerco, crec que en cap cas, oi què no?

Fa uns mesos des de febrer crec recordar del 2014, o a mitjans no és important que el Destructor Independent amb la Fada de la Foscor van acordar la construcció dels murs invisibles que no indetectables de protecció de la Nau Insígnia, i des d'aquell instant en disposar d'ells fem, fem, i fem, sense el temor agafat de la meva mà, omg, omg, omg. Mantenir-los en perfecte estat de conservació, els murs,  el nostre objectiu, sense aquests tornaríem a zona de risc, i no hi volem tornar oi que no? Ja fa anys, molts, que no sé què són les zones de risc, millor dit, sí que sé quines zones són, hi he estat, les he viscut, les he finançat de manera quasi infinita, ara crec que no ho faig, és la percepció, la meva, no necessito més, entendre que no ho estic fent. Els Destructors de Murs dirigits pel Destructor Independent lligat aquest darrer a la Fada Reina de la Foscor estan des de fa mesos apostats sigilosament a dalt dels Murs que envolten la Nau, atents, prudents, càlids, els noto i per tant restem tranquils, esperant, oi que sí?


Equipats de primavera dins de la tardor del 2015, Assos F1 culot pirata i mallot Intermediate, tèrmica Gore sintètica sense mànigues, mitjons Pear Izumi d'estiu, sabatilles Sidi Dragon 2 negres, guants Hirzl, les nostres joies, gorra Spok, casc Cratoni Terron, ulleres Limar, a 21ºC a les tres de la tarda, amb càmera ara ja sí de 26" i de 29", aquesta última ja ve perquè la Spot Brand ja té la nova bossa Deuter de sota seient, amb eines, la Lobgboard amb les mini tools de Specialized, amb la manxa nova també d'aquesta marca, sense incidències, sense coincidències, beure, un quart de bidó d'avui sí de 500 ml. sense menjar, amb llums Cateye-Powerled sense utilitzar, amb el mar mogudet.


Ara esperant a demà, a veure si hi ha Vol un altre cop, amb ganes ara de tornar a sortir, i per tant confiat en que demà tornaré a ser entre Dracs, oh yeaaaaaah!

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada