Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, d’octubre 06, 2015

Millores

Sobre petits detalls que hem anat oblidant i que fan si estan al dia que tot funcioni millor.  Fa dies que esmento que no portem càmera de recanvi, a la darrera sortida ja sí la de 26¨", ara fa uns minuts he decidit fer venir una bossa de sota seient Deuter,  sense Velcro davanter que agafi la tija Moots de la Reina, veurem si és prou grossa per guardar la càmara de 29", la clau multifunció nova més petita que vindrà, el kit de reparació de càmeres, els ferodes de recanvi dels R1, el tram de cadena de recanvi Shimano 8v, i la clau Torx específica dels R1 per poder fer el canvi de ferodes. 


També fa dies que anem amb les eines, les meves Topeak, molt castigades, i les Park Tools de la Betty més encara, he fet venir una primera unitat de Specialized EMT Mini MTB Multi Tool.


També fa uns dies, de fet fa dos mesos més o menys vaig haver de desfer el camí fins a casa sota una calor important perquè la manxa Crank Brothers no anava bé, he decidit canviar les dues que tenim, primer vindrà una unitat, i si va bé vindrà la segona, també Specialized, el model Airtool MTB Mini Pump.


Ara estic aturat amb la comanda del penumàtic Ikon EXO 3C TR 2.2 26", com? Sí he aturat circumstacialment la vinguda del Monorail, de fet no l'he anulat, és que ha sigut impossible fer la comanda, i de mentre espero, entre Vol i Vol els Ikon roden però roden tan bé que he de frenar de la velocitat que agafen, OMG, així doncs vaig a esperar uns mica a tornar als LUST, al Monorail, i si puc fer la comanda d'aquest darrer també el faré venir, no se'n parli més. Seguirem ara per ara amb els Ikon esmentats.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada