Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, d’octubre 06, 2015

Entre trams

I tant, i ahir dimarts seguíem la pista de la propera cita de MTB.

Emocionats per les novetats de les possibles noves bikes, dels nous components pendents d'arribar que us he proposat fa una estona, i de mentre els dos Dracs volen, literalment volen, clar que yes!


Hem rodat bé, a mi personalment se m'ha fet llarga la sortida, no diré molt, en cap cas, en cap cas, hem gaudit molt de l'aventura, però les dues hores tocades que fem de Vol no han sigut un vist i no vist. 

Segur que també hi té a veure tots els pensaments tan però tan interessants que fa que cada quilòmetre estigui desbordat per tanta informació, i per tanta qualitat, OMG.

Avui havíem de sortir de matinada, ara sonen quarts de les vuit del matí de dimecres, ahir dimarts el Vol era al migdia, ben passada l'una estàvem a 30°C a la riera de Llavaneres, sense menjar, beure mig bidó d'aigua de més de 500 ml. sense coincidències, sense incidències, sense càmera de 29", sí de 26", amb llums Cateye-Powerled sense funcionar, amb eines, amb un mar enfurismat, diria que força inquiet, ajudat per un vent que a nosaltres ens ha anat bé, la calor segur que tambè suma a aquestes sensacions denses. 


Equipats 100% d'estiu, culot i mallot Mavic HC, mitjons Pearl Izumi, tèrmica Gore de màniga curta, guants Hirzl, calçat amb les Sidi Dragon 2 negres, casc Cratoni Terron, ulleres Limar Photocromàtiques, gorra Spok, que als darrers dos quilòmetres ha descansat a una de les bosses del mallot, perquè hem arribat xops de la calor durant el Vol. 

La size M pel què fa a mallots torna a ser rara, em va gran sense arribar a la categoria d'immensa, curiós aquest fet de ser tan compromès amb tot però ser sempre entre talles quan parlem de sizes de MTB. 

Ara a esperar si hi haurà Vol al vespre, clar que yes!

MTB, MTB, MTB. 

Emocionat per la propera arribada de la nova manxa, que bé tenir aquests tipus de neguits per detalls tan menuts, oh yeaaaaah!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada