Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’octubre 21, 2015

Ara sí, torno al Drac

Avui una jornada de grisos, per un cel tapat, sense fredor però, a 20ºC a les tres de la tarda a la riera de Llavaneres, a on equipat de primavera, pirata Assos F1, tèrmica Gore de màniga curta i mallot de màniga curta Alp-X 3.0, manegots Pearl Izumi, mitjons de Merino, guants Hirzl, ulleres Limar, casc Cratoni Terron, gorra Spok, calçat amb les Dragon 2 negres de Sidi, i en darrer terme l'armilla Lite de Campagnolo, les sensacions han sigut sempre molt bones.


La bike molt i molt bé, certament, com ahir les impressions més que bones, per evitar els laterals tous dels Ikon EXO 3C TR de Maxxis, he de rodar proper als 20 psi, més ràpida, menys comoditat, però el conjunt és formidable. Avui el Vol tampoc serà de nit, un altre dia de descans pel nou llum Powerled EVO PRO de Sigma.

Avui el meu millor dia a dalt de la bike, si parlo de temps a fer el Drac, un tram d'ell concretament, una volta aquest cop de 51 minuts, sempre rodant aeròbicament.


Ara esperant a demà, a on de ser el Vol crec que seguiré dins del tram de Dracs dia sí, dia també, avui per la tornada per Milans, les Falgueres Màgiques m'han proposat de gaudir amb elles mentre pujava cap a casa des de Caldetes, i això he fet, i tant.

He de publicar l'intervenció dels nous accessoris, manxa, clau multifunció Specialized, i la bossa porta eines, Deuter, per a poder portar la càmera de 29" a la Spot Brand.

Impacient per la propera arribada de les Giro Privateer, que tot i ser unes velles conegudes m'emocina tornar-les a tenir, clar que yes! curiós, rodant an 26", repetint calçat, les Dragon 2, les Privateer. 

si miro amb més perspectiva veig que porto una bike sense marxes, sense suspensions, de ferro, crec que aquests moments d'ara d'aquí a uns anys tindran una lectura nova, diferent, segur, segur. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada