Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, d’octubre 18, 2015

Fades

Avui com ahir començava una aventura de MTB a on l'horitzó tenia el to de les jornades impregnades de romanticisme,  motivat aquest pels llocs per on seria el Vol. 

Sí, podria, tot pintava a què el gaudir amb intensitat seria el pilar de l'aventura d'avui, semblava i finalment així ha sigut. 


Com sona, com sona, i per tant el gaudir ara sí ara també ha marcat cada minut de l'aventura, i mentre escric penso que podria ser que no sigui aquest el final de la jornada de MTB, perquè crec que hi ha més ganes de Vol ara passades les dues hores del darrer, OMG, crec que és, emocionat pels instants viscuts avui pel Montseny. 

Gran segon Vol aquesta tarda, farcit de sensacions immenses, tan que la sortida me l'he passat parlant amb el Destructor Independent i la Fada Reina de la Foscor, com sona, com sona, és a dir mentre pedalava la conversa era entre els tres, oh yeaaaaah!

Equipat de principis de primavera, pirates Morvelo, tèrmica sintètica de màniga curta Gore, mallot Assos Intermediate, guants Hirzl, mitjons Endura d'hivern, Sidi Dragon 3 negres, gorra Spok, casc Cratoni Terron, ulleres Limar. Incidències, cap, coincidències, cap de remarcable, el mar no sé com estava, amb eines, amb manxa, amb càmera, amb llums Cateye-Powerled sense funcionar, tampoc a la tarda, menjar, dues torrades amb formatge, per esmorzar a Arbúcies, al migdia una coca de crema boníssima, per beure, el bidó d'aigua de més de 500 ml. durant tot el dia, al matí vi i gasosa, i dos cafès. 

Ara esperar per veure si demà hi ha Vol, que no ho sé, ganes, i tant! :-)

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada