Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, d’abril 27, 2015

Recollida de components

Divendres havíem de recollir la roda del darrera Shimano XTR, i també el pedal de la mateixa marca i model, i aquest va ser un motiu per decidir fer una volta força més llarga, això sí si bé no respectaríem el quart dia de rodar fent una distància de trenta quilòmetres, vàrem anar a vuitanta, sí que vàrem però fer un desnivell molt conservador.


Una anada a Vallromanes clàssica, aprofitant per menjar, beure un cafè, uns anada a Vilanova amb l'Oriol anant a buscar la roda i el pedal, per després fer ruta direcció a Llinars, i un cop arribats enfilar directes cap a Can Bordoi, aquí l'Oriol va fer camí cap a Vallromanes passant per Parpers, i nosaltres direcció Mataró passant per Dosrius.


El ritme va ser sempre molt tranquil, curiós perquè dissabte, ahir no vàrem sortir de la sensació de fatiga que teníem.

Les bikes molt bé, l'Inbred amb la roda de 29" davantera va molt i molt bé, però curiós la roda de 26" posterior a les baixades pedregoses no sé el motiu però recepciona els cops de manera molt seca, fet que ha fet que el Vol d'avui diumenge fos amb l'inbred vestida de 26" no 69, per temor a esmicolar un altre cop la roda de 26" del darrera, seria el tercer cop, de fet encara tinc que reparar la Crossmax XL d'ara fa dos anys. 

Equipats d'estiu amb la Lite les darreres dues hores. Beure, un bidó d'aigua de 500 ml. sense eines, sense recanvis, sense les bosses, amb llums funcionant a partir de les nou del vespre, amb manxa, sense coincidències, sense incidències, amb el mar calmat. 

Després de la ruta la sensació de fatiga va imposar descansar, inclòs el dissabte, per diumenge, avui tornar a la normalitat.

Sempre hi ha dies per fer coses noves, divendres va ser un d'aquests dies diferents.

Des del Mirador del Drac dies de Single Speed.

MTB, MTB, MTB.

De cara a demà miraré d'anar preparant la crònica de la jornada d'avui, una sortida exigent porta d'entrada de les properes tres setmanes, a on farem una pujada pel què fa a un augment prudent, però augment de la intensitat a cada dia que passi, siguent molt prudents amb les distàncies, per a la tercera setmana al primer dia d'aquesta fer la darrera aventura a dalt de tot d'aquest pic d'intensitat, i després dia a darrera dia anar baixant fins a rodar com tot aquest hivern, lents però constants, clar que yes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada