Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’abril 30, 2015

Descans del Drac

Un inici de matinada exigent, com també ahir a la tarda va ser un tram de jornada a ritme, molt a ritme, cinc hores de densa reflexió dins de les meves limitades possibilitats, però com ahir que hi va haver premi, pizza a la nit a la nit sota una tempesta de primavera. Per sort va primar anar-hi amb la June, i no en bike, un bany de primavera ahir no hauria estat un bon present, en cap cas, en cap cas.


Com us deia aquesta matinada a les sis ben tocades el temps era el de la The Motivator, per diferents motius, com els de guardar les dues cadires de les 24 hores al seu lloc, així com la taula m'ha fet decidir desmuntar completament la Vicous, ja no portava la potència, ni el manillar ni els frens, ara a l'Inbred, tampoc la tija i el seient guardats a la caixa específica d'aquests components, ni els pedals. He hagut de desmuntar l'EBB, els rodaments XTR de Shimano, la Sotto Voche negra, el crankset Shimano XTR 2003, les rodes XT amb els seus pneumàtics, i la brida thomson del ST, quedant així quadre i forquilla pelats. 

Ara al Mirador darrera meu hi ha descansant sota la Superlight la Vicious The Motivator Single Speed, és el seu torn, tindrà però nous Vols, sí, però no ara, perquè ara aquest Drac ha de descansar al seu Mirador.

Des del Mirador del Drac dies de Single Speed.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada