Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’abril 22, 2015

Després de la tempesta

La calma, la calma, mtb, mtb, mtb

Dos dies de descans donen per molt, i ahir les ganes de bike marcaven el to de la jornada de MTB.

Una molt bona temperatura rondant sempre els 20ºC indicaven equipament d'estiu, clar que yes! i així va ser. 

La ruta sense Drac, perseguint rodar, un pla de quatre dies de rodar planer, i ahir era el primer, avui ha sigut el segon. Portàvem mesos fent desnivell, sí, entre setmana més que els caps de setmana, no sempre, no sempre, però després d'apropar-nos cap de setmana sí cap de setmana també a la barrera dels 200 Km. per sortida, fa dos divendres les sensacions ja ens van indicar que el tram estava a punt per donar pas als Vols d'intensitat. 

El pròxim dissabte serà el primer dia dels propers vint-i-u a on les distàncies seran entre setmana les mateixes, dependrà si decidim fer una o dues sessions, i els cap de setmana baixem distància, a totes elles però hi haurà una component predominant, la intensitat.


Ahir va ser una sortida amb molta calma, anàvem a fer quaranta quilòmetres, no van ser, el dia a dia mana molt, i ahir va ser un dia d'aquests.

Les dues bikes perfectes, la Longboard portava disc nou del darrera, el davanter no perquè la clau específica del CL no entra bé, entra poc a l'estriat de la boixa DT240 de 9 mm :-( Ara la Spot Brand ja no fa soroll frenant, és un bon pas. Han de venir ferodes nous pels R1 i també pels Shimano de l'Inbred, també cadenes de 7-8 velocitats, ara per ara res més.

Ahir anàvem bé a dalt de les bikes, no pas millor que avui, però això ahir encara no ho sabíem, va ser una sortida breu, sí, prudent, també. Dues hores de rodar està prou bé per a nosaltres. 

Sense Incidències, sense coincidències, sense menjar, beure, un quart del bidó de 500 ml. d'aigua, sense llums, sense recanvis, sense eines, cap, amb manxa, amb el mar calmat, molt. 

Una anada a Canet passant per Caldetes i Arenys de Mar, una tornada a peu de mar fins a Llavaneres i cap casa, just per sota dels trenta quilòmetres, a on ara des del Mirador del Drac hi penso i sí són dies de Single Speed.

M'estic adaptant prou bé en primer terme a l'Inbred, en segon terme al 32x16, ara per ara, caldrà veure les properes tres setmanes quines sensacions tinc a dalt de la bike.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada