Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, d’abril 24, 2015

Tercer dia de quatre

Rodant prudents, sense desnivell a les sortides. Avui divendres mentre escric aquesta breu aportació veig l'Inbred i quedo sorprès perquè no recordava que aquest matí a primera hora l'he passat a 69er.

Ahir però aquesta modificació, no he dit millora no estava feta, certament i per tant les sensacions a dalt de la bike van ser germanes del dia anterior, no d'avui de ser el Vol, que per cert podria ser curiós, però aquesta ja serà una altra història motiu de publicació d'una propera aportació.


Rodar sense desnivell tota aquesta setmana a un ritme lent, més del que ja rodem normalment ha sigut un decisió de percepció d'ahver finalitzat el tram d'hivern, i entrar a la recta final coincidint amb l'arribada del bon temps.

Ahir el mòbil, el meu no va fer cap foto, el ritme era per fer-ho, he de pensar que va ser per ser una ruta repetitiva per tercera vegada, tres de tres, gens emocionant en aquesta línia de conversa, molt interessant si parlem del comportament de les bikes, les dues. 

Equipats d'estiu, sí senyor, sense passar fred, sí fredor als primers deu minuts des de casa fins a Caldetes, el pas de baixada entre les Falgueres Màgiques properes a Milans necessari, després de la ruta no recordo massa bé el fet. Sense eines, sense recanvis, sense manxa, sense bosses, sense incidències, sense coincidències, sense llums, sense menjar, sense beure portant el bidó de 500 ml  amb aigua, amb un mar pausat, menys que el dia anterior, però pausat.

Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.

MTB, MTB, MTB.

Avui tenim un dia divertit, la roda Shimano XTR ja està reparada, el pedal Shimano el M980 no, ja en parlarem de donar-se l'oportunitat, però estem decidits a no posar en marxa la June per recollir la roda, un vehicle de la dimensió de la June no es pot moure per un component com és la roda de 26", si fos de 32" encara m'ho estudiaria :-) per tant què ens queda? 

Oh yeaaaaah!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada