Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’abril 23, 2015

Migdia sota la pluja

Una sortida que va començar en sec, i va continuar amb una pluja constant mentre va durar.

Com el dia abans seguint el pla de quatre dies de rodar planers, sé que ho vaig repetint, ho sé, però és que costa més controlar-se que no pas rodar a alta intensitat, per això ho dic, per això ho dic.


Un ruta que a excepció de petits detalls va ser com la de dimarts, la diferència la pluja, agradable aquesta pel fet de no fer gens de fred, rondant els 20ºC a la riera de Llavaneres a tocar de les tres la pluja és amiga. Curiós com els nostres equipaments gestionen bé aquest tipus d'inclemència, sempre gaudint del rodar pausat, cap molèstia pel què fa referència als equipament humits, fins i tot vàrem protegir-nos a sota d'un túnel uns minuts però passats aquests la decisió va ser seguir rodant sota la pluja, i va ser una bona decisió, es rodava bé, molt bé en aquestes condicions. 

El fet de compartir aventura en aquestes condicions ens va fer decidir no dirigir-nos a Mataró fet que va restar uns vint quilòmetres a la sortida, no passa res, ara toca rodar dos dies més sense cap pressió, fins divendres, i serà a partir de dissabte que entrarem a un nou tram. Però ara estem fent el previst, i per tant toca gaudir del què estem fent ara, rodar sense cap més objectiu que pedalar quasi sense imposar-nos ni seguir una ruta molt determinada, que també, però com dimarts, com dimecres, si decidim fer menys estona a dalt de la bike, bé, allargar la ruta, en cap cas, en cap cas. 

Anant de Caldetes a Arenys de Mar vaig proposar-me d'anar fins a Jalpí és a dir seguir pujant una estona més, la prudència però ens va portar a no fer-ho, fer més no, fe menys ara i tant que sí, fins divendres, fins divendres, perquè dissabte començarem un festival de tres setmanes, o això penso ara, un cop hi siguem ja anirem decidint sobre la marxa. La intensitat moderada dins d'un programa sempre ha de pecar més per excés que no pas per defecte, quan ets dins d'un tram marcat per aquesta intensitat. 

Equipats d'estiu, sense cap protecció sota la pluja, sense eines, sense recanvis, sense bosses, aigua, sense beure portant el bidó ple de 500 ml. menjar, cap, coincidències, cap, incidències, cap, les dues bikes van molt i molt bé, crec que pujaré una mica més la tija entre dos i quatre milímetres, o no, o no, perquè esperarè a tornar a fer desnsivell, les sensacions en pla no són les que han de marcar modificacions posicionals. 

Des del Mirador del Drac dies de Single Speed.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada