Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, d’abril 20, 2015

Prèvies a la SV-Montserrat-SV

Divendres a dalt dels Dracs tot rodava sobre la propera aventura, de com preparar-nos mentre els quilòmetres anaven caient com si res, una sortida planera test de l'On One, a on tot funcionava bé, un test sense el clàssic Drac, tot i que d'inici hi anàvem directes en darrer terme en ser a la riera de Llavaneres 24ºC plens de bones sensacions a tocar de les dues del migdia ens van indicar que era jornada de rodar de costat a la platja sota la protecció d'un mar calmat, i la segona pensada va ser la bona, rodant descansats, lleugers vàrem pedalar unes dues hores.


Quan ets entre bones pensades el color del dia té la seva millor composició, no recordo massa bé la jornada del dia a dia de després del Vol, que hi va ser, però va ser tan dolça, OMG.

Les dues bikes a excepció dels discs de la Longboard que demanen un canvi ja, la resta de 10/10, els equipaments també molt bé, tots dos equipats d'estiu, jo encara amb camals, a les darreres tres sortides he sortit equipat de Pearl Izumi pel què fa a culot, mallot i mitjons, que bé que funciona aquesta marca amb la seva proposta Elite. Per aquest motiu vaig decidir que a la Sant Vicenç-Montserrat-Sant Vicens hi aniria de Pearl Izumi, culot PRO i mallot Elite. La Betty divendres anava de Pearl Izumi, però en ella és una absoluta normalitat, i l'equipament per la propera aventura seria evidentment un equipament d'aquesta marca, sense dubtes.

Abans de sortir divendres vaig decidir fer una breu revisió a la Spot Brand per deixar-la a punt per la llarga ruta de dissabte, més de 200 Km. així ho demanen. Així les dues bikes, la meva per la revisió feta després de la sortida sota la pluja de dijous, la de la Betty ara, sortien impecables, i de fet així és va manifestar, les dues silencioses en el seu rodar, únicament un sorroll del fre del darrera frenant a les baixades llargues per aquest canvi necessari de fer dels discs trencaven aquest rodar silenciós. 

Divendres va ser un dia curiós, per l'aventura de dissabte he de pensar, sí, per petits detalls que es van anar succeint durant la tarda després del Vol, tots ells plens de calidesa, del fer de les bones intencions, clar que yes!


Una tornada propers a Milans entre les reines, les Falgueres Màgiques, entre els seus banys de Poció Màgica, oh yeaaaaaah!

Un bidó d'aigua de 500 ml. sencer, sense menjar, amb eines i manxa, amb llums sense funcionar, sense incidències, sense coincidències.

Des del Mirador del Drac dies de Single Speed.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada