Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de novembre 29, 2014

Esperaré

Sense desesperar, sense desesperar, clar que yes! :-)


El pronòstic no coincideix exactament, com cada dia des de dilluns, similar sí, però no coincident pel què ens cal. La dificultat de ser-ne, està en decidir el millor equipament, podríem, que no serà, però podríem agafar el primer que se'ns passes pel cap, sí.


Ara descansant, va molt bé a jornades com avui a on durant la nit dormo profundament per gestionar un dinar ahir memorable pel significat en si mateix, en si mateix. 

Hem perdut l'hàbit dels dinars o sopars de certa densitat? jo crec que no, això mai mentre poguem, crec que és per l'excepcionalitat d'aquests moments, que fa que pesin de manera diferent.

Ara a tocar del mig dia de dissabte descansant, esperant el moment de donar-se d'enlairar el Vol, quasi a tocar de fer-ho des del pont de la Nau Insígnia, omg, omg, omg. Puc quasi tocar-lo el pont, quasi, puc inclús sentir el contacte del meus peus amb la fusta dels terres del pont de la Nau, OMG.

Ara des del Mirador del Drac, pensant la ruta a fer, avui seria un bon dia per un sender que tingui inici  com sempre des del portal de casa, sí, però que no marqui cap més direcció que la de rodar donant voltes a aquesta, sense ser repetitives, no toca ara, ja vindrà el moment de repetir els 7 Dracs, o els 5, ara toca gaudir dels corriols de darrera de casa, perquè són de darrera de casa no del davant, quasi tot urbanitzat, però darrera com amb els gals, encara hi queda un reducte que es resisteix, el Montalt.


Quina matinada ahir, quina jornada de MTB en condicions de pluja a tocar de desembre a 18ºC a tocar de les sis del matí lluny del trenc d'alba, oh yeaaaaaaah!

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada