Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de novembre 28, 2014

A fases de Drac

El genet de matinada equipat per pluja, aquest cop sí sota la pluja, la Reina a tocar del mig dia com a excepció, com a excepció, equipada de pluja sota un sol interessant.


Els dos però hem arribat a diferents hores amb els equipaments prou marcats per les cireres, pel fang, per l'aigua de les basses, pel sauló humit, ara tot sota un sol debilitat per un cel ennuvolat, els dos però molt satisfets, molt, som de rodar en mode SOLO nosaltres, normal, normal. 

Una pluja sense intensitat però constant fora de cinc o deu minuts direcció a la part de les obres de la riera de Llavaneres, avui a 18ºC i 17ºC a tocar de les 6 i les 7 del matí, sense incidències, com a novetat la part alta de la riera per les obres fetes ara és tot fang, perillós de nit si esperes un saulò fi adherent, ara és una pista de gel el primer dia que hi patines. He salvat les ones del mar a les platges de Llavaneres pels pels, que content que estaven de veure passar un genet amb el seu Drac, delfins de la Nau Insígnia, omg, omg, omg


Avui he rodat d'allò més bé, tot i que he dormit de dos quarts de dues a les cinc, de la matinada, perquè no podia dormir emocionat per l'aventura que havia de gaudir sota la pluja aquesta matinada abans del trenc d'alba.

Avui per esmorzar panets de viena dels que no pesen, però que no són oliosos, que bé.


I demà? diuen que la pluja serà la Reina de la jornada, avui ho és i fa hores que no plou, veurem, veurem.

Sense coincidències, sense menjar, amb el bidó ple d'aigua, el mateix que ha passejat la Betty fa una estona, sense eines jo, ella amb, sense manxa ella, amb jo, amb llums tots dos, ella sense fer-los funcionar, el meu del darrera s'ha mort. 


Des del Mirador del Drac, gaudint d'una jornada de divendres, farcida de temes interessants, farcida d'imatges sense definició plenes de sentit entre girs dins del Drac, de la sensació en ser-hi, no d'una imatge del moment rodant, sí de la sensació a dalt del Drac dins del Drac.

Un matí de Nau Insígnia, a on la forma d'aquesta, l'ombra d'aquesta petita joia ens cau a sobre de genets, Dracs, Reines, Fades, cavallers, Destructors, i sempre entre les Falgueres Màgiques, clar que yes! El què és sensacional és que si fa ombra és que té prou alçada per fer-la, OMG. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada