Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de novembre 26, 2014

Pizza Party

És un títol recorrent, sí, i pel què ens ocupa perfecte per aquest espai de Dracs.

Fa dos dies que PLOU, sense caura ni una gota, ho dic perquè el pronòstic indica pluja, jo m'equipo per pluja, i no PLOU. 


No passa res, jo seguiré fidel al pronòstic, i m'equiparé de pluja, oh yeaaaah! 


Avui portava una ancora lligada a una cadena, i aquesta amb una anella lligada a la tija Moots, el soroll important, en arrossegar-la, el que ve a ser el mateix soroll de la fricció dels pantalons curts de pluja amb el culot pirata, la pesadesa del meu rodar he de pensar que ve motivada per una nit de digestió pesada de la pizza d'ahir a la nit. Llevar-me ho he fet com si res, equipar-me quasi també, els primers minuts molt bé, són de baixada, però a la primera pujada he anat veient que avui no seria un dia de Vol àgil, en cap cas. 


Això sí, a mode qui dia passa any empeny, i el cap del Drac com la cua s'han fet sols. 

Avui un cop a SV he tornat a comprar el pa, panets de viena, aquest cop a un altre forn, aquest cop no eren oliosos, sí tendres i de viena, sí, però tan lleugers que creia que es posarien a volar, un poble sense un bon forn de pa :-( Amer és un bon poble sí, però hi fa molt fred.

Equipat amb culot Assos pirata d'estiu-tardor, tèrmica Merino Rapha sense mànigues, jaqueta Xenon de Gore, guants curts de canell Alp-X de Gore, protector de cara i coll, gorra Spok casc Cratoni Terron, ulleres Limar photocromàtiques, calçat d'estiu Giro Privateer amb mitjons Endura d'hivern, pantaló Madison Waterproof, darrera de la bossa de la Xenon i portava uns guants Endura Waterproof.


Sense incidències, sense coincidències, amb aigua, sense beure, sense menjar, sense eines, amb manxa, temperatura 15ºC a tocar de les sis i les set de la matinada a la riera de Llavaneres.

Des del Mirador del Drac dies de Single Speed, avui sense pedalada lleugera, he de pensar que puntual, OMG.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada