Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, d’abril 07, 2014

Rodant-la


És el què estem fent, seguint amb les aventures a dalt de la bike. Ahir després del Vol de dissabte tocava o bé quedar-se a casa, o com alternativa teníem la possibilitat de sortir directes a un punt de destí planer, i un retorn idèntic a l'anada, quasi ho vàrem fer segons el pla inicial, i el resultat va ser d'un darrer quart de sortida més dens, no diré fatigats, en cap cas, si xafats, i per aquest motiu els darrers vuit quilòmetres van quedar per avui, de ser, de ser.


Dos dies de MTB rodador, no de corriols de tres pams, en cap cas, rodador, cercant fer quilòmetres, sumar distàncies l'objectiu fins avui, de tot aquest hivern, i a on ara de recuperar-nos bé d'àquest tram alèrgic-gripal, saltarem a tram Montalt, dins del Drac però, a on hi sumarem el vell corriol de les Falgueres Màgiques, dels Destructors de Murs i els seus llocs de repòs, els Blocs de Granit a la part més amagada de darrera de casa, no dic Fades, aquestes amb la Fada Reina estan preparant la invasió de la foscor, i això implica deixar-les a on són, OMG. Després d'aquest vindrà una nova aventura que començarà  a la matinada i tindrà fi he de pensar, abans de la mateixa hora passades 24 hores, però no és important, en cap cas, sí de ser, fer-ho gaudint-ne. Serà el darrer test, ara per ara, test del no res del 2014, ara per ara, oi que sí?


Ahir una tornada des de Llavaneres, pel golf, sense perseguir una tornada entre senders, directes a casa, fins i tot els darrers cinc-cents metres els vàrem fer per carretera, cosa que ja fa mesos que no fem, ahir però va ser una excepció que podem repetir sempre que necessitem evitar el gegantí turó que ens separa de casa els darrers metres venint de Llavaneres, en aquesta ocasió.


Les bikes, què en puc dir, rodem de nit amb elles, i quan no, quan aquesta dóna pas a la matinada, anem o bé pensant en les properes hores o bé en els que tindrien que ser els propers reptes del 2014, i que ara per ara no seran, i que de ser aquesta la situació ho fem decidits, pensant que primer cal consolidar la Nau Insígnia, pel fet que aquesta és la que ens ha de portar a Vols definitius arreu del planeta, i per tant ara cal fer aquest pas de restar a casa mirant, si cal, si cal  i ara, avui, cal, perquè tot i que no teníem previst aturar les WEMBO fins al 2015, ara passades dues edicions d'aquesta, Finale 2012, i Storm-Lo 2013, consolidar Fort William interessant, però ja no és imprescindible, tot i ser el triumvirat que perseguim des del 2011. Ara les Naus, la Nau, la gran ha quedat aturada, seguim únicament amb la menuda, ara per ara, per poder concentrar els nostres esforços en consolidar-la de manera definitiva. 

És una evidència que mentre consolidem la Nau Insígnia, la nostra preparació després de la formidable experiència de WEMBO a Canberra, a on durant 24 hores els australians ens van passar per sobre volta darrera volta, ha agafat una dimensió un xic més gran, és veritat, estem millorant les bikes, estem evolucionant els nostres equipaments, també els components imprescindibles per a poder afrontar millor unes 24 hores, i la carga d'hores a dalt de la bike, en qualitat, i en quantitat, per mirar de poder ser, de fer les millors 24 hores SOLO Single Speed que hem fet fins avui, l'únic canvi, que a aquest primer trimestre hem valorat que fer un any en blanc avui és el més prudent. Una sensació de, no ens ho podem permetre ha entrat a casa amb tanta força que no hem dubtat ni un segon, dit i fet, sí, és així, també és així que automàticament la data 2014 passa a ser 2015, i penses,  Califòrnia, omg, omg, omg

També dir, que després de pensar en els EEUU el pensament és, o NAHBS o res. Un cop Moab ja no és, poc i hem de fer als USA, fora dels NAHBS, i una visita a casa d'en Xavi. 

El fet és que de saltar al 2015, la fita és estratosfèrica per dos genets del Montalt, i de refer els objectius 2014, Finale, i Fort William requeriran de la millor preparació que hem fet mai, no per res, sempre és així, però Canberra marca un dia abans i un dia després, i és per aquest marc que no hem deixat de portar a terme la intensa preparació com si les fites 2014 fossin vigents, mtb, mtb, mtb.


I entre aquestes converses, entre aquests pensaments vàrem anar fent ruta ahir i abans d'ahir, per un cop a casa gaudir d'un bon sopar, oh yeaaaaaaah!!!


Ara des del Mirador del Drac, esperant el vespre, per veure a on som, si a dia de descans, o a dia de Vol a l'entrada de la foscor, clar que yes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada