Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’abril 10, 2014

Esmorzem?

Ara mentre reflexiono sobre l'aventura d'ahir, diferent, penso que millor aquesta reflexió fer-la esmorzant ara a casa, després d'arribar amb la June venint de fer un control periòdic al CAP. 


20 Km. d'autonomia, això ja està a punt de tornar a començar, 4 de novembre, 4 de desembre, 4 de gener, 4 de febrer, 4 de març, i 4 d'abril, està prou bé, 6 mesos un dipòsit de la June, està prou bé. 


Ahir motivat pel fet que els darrers mesos les jornades s'han intensificat molt, quan toca Vol, necessito una hora tocada de transició abans d'arrancar el pensament d'inciar l'aventura amb el meu Drac. Aquest fer implica sortir ben tocades les vuit del vespre, no estic sortint de matinada des de l'arribada a casa d'aquest estat gripal-alèrgic, i de nit les sortides quan saps a diferència dels Vols de matinada, que no hi haurà l'arribada de la llum, les sortides són molt emocionants. 

Ja no et dic res si la proposta de la Reina és, Pizza a Arenys de Munt, omg, omg, omg

Així ho va proposar i així ho vàrem portar a terme, amb mitja Pizza per a cada un n'hauríem tingut prou, i tant que sí, i tant i qua sí.

La intenció era no fer desnivell, el resultat va ser exactament aquest, zero desnivell. 


Fer el Passeig dels Anglesos, pujar per la riera d!Arenys de Munt, entranyable, molt, els entorns han canviat, sí, no les meves rutines, mtb, mtb, mtb.


Dins del darrer tram fent un tercer pas pel Pins Mar, la temperatura de 17°C a tocar de la mitja nit, marquen el to de la sortida. 

Equipats d'hivern-primavera, ahir va ser el meu primer dia d'Assos Intermediate, i Lite des d'Arenys de Munt fins a començar a pujar cap a casa des de la riera de Llavaneres a minuts de la mitja nit. 


Sense aigua, la imtage inidica perquè, menjant bé, oi que sí? Cateye-Powerled, i un Karma apagat per si de cas, sense coincidències, sense incidències, amb totes les eines.


Tenim aventura de les de veritat aquest cap de setmana, a on matinar propers a la mitja nit serà molt emocionant, molt. Per aquest motiu el tram Drac resta aturat, i estem fent des d'ahir zones planeres, avui podria ser una excepció veurem, veurem, perquè demà no sé si hi haurà Vol, de ser seria de matinada, i aquestes dues darreres setmanes els Vols van en mode nit.

Quina relaxació avui, OMG.

Des del Mirador del Drac, dies de molt Single Speed. Renoi, renoi, renoi, que bé que van els dos Dracs.


Fem un cafè?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada