Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’abril 09, 2014

Quan penses

Que fins i tot aquest hivern, el fet de ser entre cinc i sis dies de cada set a dalt de la bike mes darrera mes pot fins i tot haver sigut positiu, és quan cal ser prudent i seguir el full de ruta previst.


No per res, sí per mirar de seguir gaudint de l'instant actual a dalt dels dos Dracs, que des de fa dos dies torna a ser com fa unes setmanes, a on escalar deixa de ser una tasca infinita, i passa a ser finita, mtb, mtb, mtb. 


Ahir una arrancada a quarts de deu de la nit, motivada aquesta per una jornada llarga, també preciosa, com la imatge. 


Com avui, una jornada idèntica, a on comença a primera hora, i com demà a on acabarà
darrera hora, i aquest fet pel d'anar agafades de la mà d'una agenda molt programada ajuda i molt a poder fer una bona planificació dels Vols, i més des del descobriment del Drac.


Els amics són a tot arreu, clar que yes, i des de fa uns anys es deixen veure més que mai.


Una persecució al velòdrom que va durar una bona tanda de girs, molt i molt emocionant, ara bé la flexió de les rodes posteriors, significativa, omg, omg, omg.

Equipats d'hiver-primavera, un MIX rar que va funcionar molt bé, molt, incidències, el Powerled de la Reina va morir just a dalt de tot del Tintorer curt, coincidències, set bikers fent nocturna, diria que els mateixos de fa una tornada a la nit venint del Baix Montseny, llums, Cateye-Powerled, aigua, la pirtàvem, menjar, cap, temperatura, 17-18°C a la riera de Llavaneres.


Des del Mirador del Drac, esperant pacientment l'arribada del proper Vol, pensant quin equipament serà el protagonista.


Que emocionant que va ser ahir la sortida, MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada