Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’abril 23, 2014

Gran rutera

No és exactament la proposta de com aniré, però sí molt semblant.

La Transpirenenca del 2003 va ser un bon indicador de com viatjar sense poder descansar, per aquest motiu, el de no descansar part de l'equipament va tornar cap a casa a partir de la tercera etapa.


Ara, deu anys després crec que hem millorat els punts febles d'aquella proposta, i sé que tampoc descansarem, mtb, mtb, mtb. Ho dic en part, perquè un bon matalàs per a mi és clau per dormir bé, amb la June en  portem un de sensacional, perquè disposem d'espai, ara portem els famosos auto-inflables que  a mi no em semblen res funcionals, perfectes per evitar de perdre temperatura pel terra això sí,  no descanso jo amb aquesta proposta tan minimalista, però ara més de deu anys després els tornem a proposar, això sí valen el que no ens podem permetre, i més, OMG.

Portar un porta-paquets darrera si has de pedalar molt, fatal, però per a mi, molt millor que les alforges, aquestes darreres per fer travesses de MTB, sense comentaris, pel què fa al porta-paquets baixar de la bike pel TT, quan vas fatigat, un calvari, crec que va durar unes vuit etapes, cinc més que el matalàs. 

Tema tenda de campanya, auto-portant per favor, i tot i així a la tercera etapa ja no venia amb nosaltres, ara passats els anys portem una altre cop la casa a sobre, ara no és auto-portant, això sí més gran, més lleugera, sis vegades més cara, evidentment fora del nostre inexistent pressupost, però aquest cop com a Cogne, imprescindible. Com la primera, doble capa, mirant d'evitar les molestes condensacions, però que van agafades de la mà d'una tècnica de ventilació que no dominem.

Els sacs de dormir, de 550, és una dada que defineix el tipus de ploma, si va pelada o no, els nostres van fins a 3°C els que tenim, i no abriguen res, de res, però un roba d'abrigar de quan érem runers, molt minimalista miraran d'ajudar a no passar fred a les nits.

MTB, MTB, MTB., seguiré aquesta propera matinada, des del Mirador del Drac a hores de pedalar des d'Irlanda, omg, omg, omg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada