Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, d’abril 22, 2014

Seguim en chain-mode

Vull dir, la Spot Brand anirà amb transmissió convencional a la SSEC2014, i deixem per a una propera ocasió anar amb el Belt Drive CT. Si més no aquest és el meu pensament ara, pel fet que el Belt Drive CT, el pinyó, el muntatge d'aquest, més ben dit el procés de desmuntar-l'ho requereix d'una eina específica engorrosa de portar i d'utilitzar per a mi, Com també requeriria de portar un kit de transmissió convencional, possible aquesta opció d'anar amb la June. 


Un cop tinguem la corretja nova serà una història diferent, ara aquesta amb un aspecte deteriorat, petits talls a 90° del sentit de la marxa genera un cert temor. De fet des de les primeres setmanes de l'arribada del Belt Drive CT a casa que arrosseguem aquests petits talls, un però, el primer, molt significatiu d'uns quatre milímetres a 45° que va venir agafat de la mà d'un soroll constant quan les condicions són en sec amb terreny polsegós.

També he de dir que com que he de desmuntat les dues bikes avui a la nit, podria decidir-me pel BD, però crec que és més prudent fer aquesta propera aventura amb la versió chain-mode

Ara dins de la jornada del dia a dia, molt emocionat, omg, omg, omg.

Ja us aniré aportant notícies del preparatius, dels darrers i definitius, clar que yes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada