Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’abril 02, 2014

Primeres sensacions

De tornar a fer el què ens agrada després de la setmana de descans, sí, sí, ens agrada sortir de nit a  les matinades, com també fer-ho els vespres, i si no ja tindrem aquest abril oportunitat de compartir-ho al Blog, clar que yes.


Obrir els ulls a quarts de sis del matí ara amb el canvi d'horari ens està costant una mica més aquests primers dies, després però passats els primers minuts tot roda, també per la calidesa del dos primers cafès del dia.


Quan rodes a trenc d'alba un doll de pensaments són protagonistes exclusius de cada tram, vull dir que costa centrar-te en el Drac a fer.


El Destructor Independent segueix el meu Drac, sí, però avui havia de protegir-ne dos, mtb, mtb, mtb.


Quan comparteixes la presència de les Falgueres Màgiques,  la poció màgica d'aquestes marca el què vindrà la resta de la jornada, omg, omg, omg.

Equipats d'hivern a 12,5°C a tocar de les set del matí a la riera de Llavaneres, anàvem massa equipats, un xic i prou, coincidències, dues bikeres, incidències, cap, aigua, en portàvem, menjar cap, Cateye-Powerled sempre a mínim, passada la primera mitja hora únicament per ser visibles pels autos i prou.

Ara emocionat, al vespre a diferència d'ahir, tindrem segon Vol de Drac?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada