Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, d’abril 08, 2014

Quan ets entre Dracs

És que les sensacions tornen a ser les bones sensacions.


Hi ha dies per a tot, ara portava molts dies amb certa sensació de retrocés, vull dir em costava matinar, i un cop a dalt de la bike, tot i rodar bé, em costava més escalar.

Avui, aquesta matinada impossible llevar-me i sortir a pel primer Vol, al vespre però ni un dubte, o Vol o Vol.

Una temperatura de 10/10, 16,5°C a la riera de Llavaneres a les vuit tocades, i també una hora després, tot i que jo equipat de primavera he patit un xic de fredor, ara pendent de demà, veurem a on sóc, mtb, mtb, mtb.

Les dues bikes van senzillament bé, bé, i bé. Ha costat posar-les a punt, ara les dues van bé. Les Canis ja no perden aire, OMG.

Mesos millorant les dues Single Speed, ara ja el què queda pendent únicament decisions pre cursa, i que de ser, ja us ho exposaré, de mentre però els dos Dracs a punt per els propers Vols.


Una boira curiosa la d'avui, únicament propera al mar, cap el vespre ha anat escalant cap els turons, i que en coincidir amb nosaltres ha comportat una humitat intensa. 


Avui he recuperat les bones sensacions, i els Vols amb aquestes van agafats de les pensades més interessants, clar que yes.

Ara a casa, penso en la sortida i tot roda  bé, sense preguntes que quedin per contestar, i per aquest motiu els Vols tornen a agafar alçada, omg, omg, omg.


Estudiant augmentar la duresa del Drac, valorant el proper Vol que ha de consistir a donar voltes a aquest Drac més exigent.

Una coincidència, cap incidència, passada la primera mitja hora sempre amb els Cateye-Powerled a mínim, eines, totes, aigua, 250 ml. menjar, cap. 


Des del Mirador del Drac, dies de molt Single Speed, ara gaudint amb la tornada de les bones sensacions a dalt de la bike.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada