Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de febrer 04, 2012

"Frío yo nunca!!!"

Arriba una "ola de frío siberiano" i aquesta vegada va de debò. Les Mavic Fury tenen "aire acondicionat" de sèrie i ni la cinta americana pot parar l'aire gèlid d'aquests dies.
L'última compra han estat unes punteres Etxeondo Elàstic fabricadas en neopré i windstoper. Funcionen molt bé, però malgrat  protegir els peus del fred, no deixen escapar l'escalfor del peu i el peu comença a suar...fred...molt fred. A més, la part inferior es trenca molt fàcilment. Després del primer dia d'ús ja estaven per tirar!
Cada any pensava: "d'aquest any no passa!" Però han anat passat anys i panys, i res de res.
Per fi aquest 2012 sí!!!
No existeien gaires opcions: (totes ronden els 180-200€)

-Northwane Celsius: les clàssiques sabatilles per combatre l'hivern. Estèticament em recorden a unes botes d´esquí de fons. Són força cómodes, però haig de confesar que li tinc molta mania a aquesta marca. No estan malament. (3 estrelles i mitja segons BikeRadar)


-Sidi Diablo: unes sabatilles amb un look "italianini". Per a mi, són sabatilles per "vestir", no per pedalar. Molt fashions, però res més. A més, el que més caracteritza a les Sidi és lo fredes que són. Caríssimes!

-Lake MXZ...: molt frikis però el meu peu no està fet per a elles. O em van grans o em van petites. Em passa el mateix amb les sabatilles Adidas. Acabo pensant que m'agraden perquè no les porta ningú (condició primordial per catalogar alguna cosa com a "friki"), però la veritat és que una vegada posades no em semblen gens cómodes. (4 estrelles segons BikeRadar)

-Specialized Defroster: estan bé...res a destacar. (3 estrelles i mitja segons BikeRadar)

-Mavic Drift: eren la meva aposta. Realment les meves Mavic Fury actuals són les millor sabatilles de MTB que he tingut mai, millor que les Sidi (qualsevol sabatilla és millor que una Sidi), millor que les Shimano (son massa amples pel meu "estret" peu, són molt pesades i les últimes sabatilles Shimano de MTB que vaig tenir em van durar un suspir), i millor inclús que les Carnac amb pell de cangur i sola de fusta (una obra d'art).
Les Mavic son cómodes com unes Nike, s'ajusten com un guant, son lleugueríssimes, ideals per l'estiu i malgrat la seva aparença fràgil són molt resistents.
Però no, aquestes Mavic no són com les meves. Son incómodes i amples. No em van donar en cap moment "bon rotllo". Tal i com me les vaig posar, me les vaig treure. El botí de neopré que subjecta el turmell és molt curt i no queda ben ajustat. No està ben solucionat (i això que tinc un turmells finíssims)
(1 estrella i mitja segons BikeRadar)

-Shimano W081: són cómodes, molt cómodes i segons BikeRadar "Best Winter Boot Yet". (4 estrelles segons BikeRadar).


Les que he comprat son la nova versió Shimano SH-MW81

El proper dilluns les provaré. Espero no tornar a passar mai més fred als peus!!!

9 comentaris:

  1. I la llei Colorado?

    Que bé, ja podem sortir sense pensar, estic infringint la llei Colorado.

    Bon Graus Colorado, bon Graus.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  2. Anirem avui o a aquesta setmana a per les Shimano d'hivern, i tant.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  3. De todos los modelos que pones,yo he tenido shimano (modelo anterior),Gaerne(año 2006),Specialized (nuevo modelo con cierre boa) y las northwane.Con shimano,Gaerne y Specialicez,siempre me acaba entrando agua,las únicas que no me entra agua son las northwane,pero se me aflojan siempre,siempre.Tengo ganas que las pruebes bien las nuevas shimano,sobre todo con agua ( rió,charca,manguera,con lo que quieras).

    ResponElimina
  4. Jo al final VAUDE concretament el model d' ivern,no recordo com es diuen, les he portat tota la setmana,bon preu,molt confortables y agradables nones calçarles( el contrari a Bont)les he portat plovent i sembla que be,El pitllor crec que será Els velcros,el temps ho dirá, prefereixo un altre sistema ,sobre tot el principal,pero es el que es.

    Adew

    Jaume

    ResponElimina
  5. Jo només demano no passar fred, si a més no sem mullen el peus, perfecte!

    ResponElimina
  6. Jo llegint la teva exposició Colorado, els comentaris fets, la crònica de la Betty, i les imatges que ha aportat, tinc ara a quarts de tres de la matinada, un pensament molt clar, o assumim que cal "acatar" la Llei Colorado, o d'aquí a res estarem tots refredats al llit, i la SSEC 2012serà això una fita que llegirem no pas a on hi serem.

    "Repetimos", call complir la Llei Colorado, referendada al Parlament de Manresa al 2007.

    A aquell sender seguint el torrent, a on el fred era tal que pensava, "si llisco i entro a l'aigua d'aquesta no me'n surto, però si aquest fred dura més el resultat serà el mateix", segons després en Colorado deia, "recordeu-me que no sortim mai més des de Manresa a primera hora del matí, crec que va dir, tinc tant fred que em fa mal el cor".

    La Llei Colorado va neixer aquell dia, "per sota dels 8ºC no pedalem".

    No hem tornat més a Manresa.

    ResponElimina
  7. No heu tornat a Manresa, entre d'altres motius perque jo vaig marxar...no en dubteu que hauria organitzat mes sortidas...inclosa la HIVERNAL :)

    ResponElimina
  8. Colorado, pensa que estic pendent del teu veredicte, si et van bé, potser faig un pensament (tot i que espero sigui més exitós que el pensament que vaig fer amb les Mavic Fury, que només tenen un parell de sortides, bé de cara al bon temps les hauré de tornar a treure).

    ResponElimina
  9. lagranevasio22/2/24 16:46

    Rellegia a aquesta intervenció del mestre del MTB, i veient els comentaris, Xavi si tu tornes a Manresa, hi serem sempre que calgui ))

    ResponElimina