Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de desembre 22, 2015

Vent fred d'hivern

Perfecte per rodar a 17°C a l'entrada del primer Vol de l'hivern. 


Avui equipat de tardor. Amb culot pirata Morvelo, tèrmica de Merino sense mànigues de Rapha, mallot Assos Intermediate, guants Hirzl, mitjons d'estiu Fox, calçat amb les Giro Privateer noves, gorra Spok, casc Cratoni Terron, ulleres Limar Photocromàtiques, l'aire no coincidia amb aquesta temperatura a la riera de Llavaneres.

Avui he recollit un petit present del carrer, clar que yes, l'he amagat abans de fer el cap del Drac, i l'he recollit després de fer-lo :-)


White and Black.

Sense incidències, sense coincidències, amb aigua, sense beure, sense menjar, amb eines, amb càmera, amb llums sense funcionar, amb el mar avui mogudet, ajudat per aquest vent.


Que bé seguir dins dels Vols, dins del Drac, entre Falgueres Màgiques, i més amb l'Inbred, que bé va, OMG.

Més temes interessants, el constructor de la meva nova bike m'ha contestat avui, ja tinc el primer esquema-croquis del quadre, oh yeaaaaaah!


Ara he contestat a les qüestions que em demana, d'entrada fàcil, sí, d'entrada, però he cedit amb la pipa de direcció, més alta ara, passem a 10-11 cm. de HT, dels 8-9 cm. que jo volia. 


Ara estem centrats amb el quadre, a que compartim la construcció d'inici, que bé, però després, després de definir cada racó, cada detall del quadre, després entrarem a definir cada component, però no ara, ara a definir el HM. 

Un bon Vol avui, un bon ritme, 13:43 vs 14:32, un bon pas per la volta al cap del Drac 49 minuts, per rodar sempre a ritme aeròbic, i tant, i tant :-)

Ara ja si tot camina bé, fins el Vol de demà, de ser, de ser. 

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada