Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de desembre 24, 2015

Dins del trenc d'alba

Avui a tocar de tres quarts de sis del matí a 15ºC, OMG, una temperatura alta vers a com he decidit equipar-me jo pel Vol, concretament de rigorós hivern, idèntic ahir, mateix equipament, únicament des de Llavaneres, des de la riera he canviat els guants llargs hi he agafat els Alp-X de canell curt.


Una sortida a on ha quedat clar que amb llum, amb el Powerled nou a mitja potència el temps rodant de baixada sempre aeròbicament és el ritme de sempre, i no el marcat ahir rodant per sobre dels cinquanta minuts, avui entre les 06:43 i les 07:30 el pas de la volta, baixant ara des de dalt de tot del Tintorer llarg amb el Sigma a mitja potència. Distret baixant avui en tres ocasions he perdut el fil, sense risc de caiguda però, sí decidint un pas equivocat que podria provocar-la, i tant.

Una dia compromès, certament, aquestes dates ho són certament, la barrera dels cinquanta, superar-la però ha comportat d'un notable canvi, a millor, millor dit no sé si a millor, sí a quedar descansant a un racó solitari a on la calma i els bons aliments en són el pal de paller, i a on des d'aquest 2015 el doll de bones pensades, de bones sensacions en són això, el pal de paller, per això avui he perseverat a rodar per sota dels cinquanta minuts :-)

La bike perfecte, cal canviar els discs de fre, el del darrera urgent, i d'entrada no en tinc la més mínima intenció, com? Coses del directe, he de pensar, d'aquest moment a on entre la bike, i la bike nova em quedo en posició de trànsit, clar que yes.

Hi ha dies per fer, i dies per fer molt, aquest final del 2015 per a mi éstà dins del de fer, no del de fer molt, però per a mi, fer, ja és un punt de cloenda d'aquest 2015 molt interessant, iniciar el 2016 encara em queda lluny, queden encara quatre dies sense tenir present el què queda de jornada d'avui, queden encara quatre dies molt interessants, seran també els de la confirmació definitiva de la meva bike?


El pas per tram de les Falgueres Màgiques, OMG.

Amb llums sempre funcionant, amb piles noves pel Cateye del darrera, amb aigua al bidó de 500 ml.  sense beure, sense menjar, amb eines, amb càmera de recanvi, sense incidències, sense coincidències, amb un mar pausat. 

MTB, MTB, MTB. 


Els mitjons de llana, OMG.

Ara ja a esperar a demà, a veure si serà el Vol, i de ser crec que repetiré Drac, crec.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada