Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de desembre 09, 2015

21°C

Equipat d'estiu i una lleugera base de tardor, he de començar per aquí per un temps favorable als Vols :-)


Culot d'estiu Power 3.0 de Gore, camals pirates Sporful,  tèrmica i mallot Alp-X Windstopper sense mànigues, aquests darrers dos també de Gore, avui com ahir també fent equip amb els manegots nous Pearl Izumi, mitjons de tardor, amb les Giro Privateer noves, guants Hirzl, casc Cratoni Terron, ulleres Limar, un equipament ideal per una jornada de MTB com la d'avui.

Sense ser perfecte l'inici, a l'inrevés, però a cada minut que ha passat he anat d'anar fent a rodar força bé, i tant, el cap del Drac fet en 53 minuts per una caiguda de la temperatura dd mig grau, a on de rodar bé haurien de ser 49', per tant proper a ser a un bon ritme a dalt del meu Drac, la temperatura si baixa no importa si és dolça com avui, i com sembla que serà demà, veurem si tindré Vol. 

L'Inbred un 10, com funciona aquesta bike, amb l'equipament que la vesteix, cert que els frens Shimano sense encara els discs nous no van massa bé ara mateix, la resta prou bé, molt bé. Les millors sensacions a dalt de la bike, quina sensació més bona ser entre senders amb aquesta bike, perquè baixant com sempre vaig fent, la bike ajuda molt, pujant una única nota possible per aquesta bike, un 10. 

Amb eines, càmera i manxa, sense menjar, amb aigua, sense beure, amb llums sense funcionar, amb el mar calmat tot i el vent present, sense coincidències, ni incidències. 

Com funcionen els Maxxis Ikon EXO 3C TR, OMG, com funciona la forquilla rígida DT XXR 445 amb l'Ikon 2.35, OMG.

MTB, MTB, MTB. 

Un Vol entre Vols, certament, curiós que m'ha costat iniciar la sortida, per poc a poc anar gaudint cada cop més de cada nou tram del Drac. 


Ara passades les hores, 23 des de l'inici d'aquest Vol, no hi ha massa motivació a repetir sortida, veurem, veurem, pesa a favor que em fa molt de bé ser entre Vols puntualment dins del meu dia a dia, però bé com us dic, veurem, veurem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada