Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de desembre 20, 2015

Grisos

Rellegia una intervenció que deia, avui tercera repetició del Drac, aleshores ahir en van ser cinc, i avui la sisena :-)


Sense fer fred equipat d'hivern, botes Lake MX140, mitjons de llana, culot Mavic Echapee, tèrmica sintètica de maniga curta Gore, jaqueta Xenon 2.0 AS negra de la mateixa casa, guants durant la primera mitja hora Alp-X llargs, per després rodar sempre amb els Alp-X curts, sempre rondant els 15°C, protectors de cara, gorra Spok, casc Cratoni Terron, ulleres Limar Photocromàtiques. La millor puntuació avui per la Xenon, quina joia d'equipament OMG.


Quants, i quants, i quants ciclistes avui direcció a Santa Mònica pujant per la riera de Llavaneres, és evident que és quelcom més que no serà circumstancial, en cap cas.

Amb aigua, sense beure del bidó de 500 ml, sense menjar, amb eines, amb càmera de recanvi, amb manxa, sense incidències, sense coincidències, amb el mar com els darrers dies com una bassa d'oli, literalment. 


Fer Dracs ara sí ara també té una particularitat, que un dia ja compartirem a The Great Escape MTB. La que sí que puc compartir és la Poció Màgica, clar que yes.

La bike tant ahir com avui, de 10/10, havent aconseguit un millor rendiment amb els fre davanter les baixades ara es gaudixen d'allò més. 

L'equipament d'avui ve definit per un mot com és la perfecció.

MTB, MTB, MTB. 

Emocionat per la propera proposta del constructor HM, OMG. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada