Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de desembre 02, 2015

No cal

Vull dir aportar una crònica sobre el Vol d'ahir.


Un Vol lleuger de pendents, dens de pensaments, a on el Destructor Independent reclama la presència de la Fada Reina i les seves Fades de la Foscor, el genet però mentre resisteix seguirà entre Vols del migdia i ara per ara encara no al trenc d'alba.

Equipat de tardor, no com avui que quasi rodava d'estiu, ahir amb el mallot Alp-X sense les mànigues llargues, sí curtes, culot Assos pirata d'estiu, amb tèrmica de Gore sintètica també de màniga curta, manegots Pearl Izumi, mitjons Biciclista, les Giro Privateer noves, guants Hirzl sense recanvi de guants de tardor, ulleres Limar Photocromàtiques, gorra Spok, casc Cratoni Terron. 

La bike ja frena millor del darrera, davant no ho sé, tot i que avui ja anava bé, ahir no ho sé, els Ikon EXO TR propers a 19 psi crec recordar literalment que Volen dins del Vol. Ahir a la nit estava fent la comanda de la bike nova, i l'ordinador va decidir deixar de funcionar, com?

(Ara, passats els dies mentre rellegeixo aquesta intercenció, insistint a fer la comanda de la bike que vindrà de ser cap el juliol del 2016)

Sense incidències, ni coincidències, amb eines, amb càmera, amb llums sense funcionar, amb un mar animadet, no molt, rodant anant proper a la costa, com diria, a segona fila, i tornant a primera fila

MTB, MTB, MTB.

A veure si demà tinc més possibilitats, estaria bé. Ja està feta, OMG. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada