Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de gener 14, 2013

Si ho fas tu

Dependràs de tu.

 

Hauràs de treballar més, sí, però arriscaràs menys, encara que es pugui pensar a l'inrevés.

Dependre de, és interessant, si l'encertes, i si l'encertes l'endevines, vull dir, si no depens de, el risc disminueix exponencialment, a distancia curta pots pensar que no, és perquè realment no tens ganes de fer, bé,  de fer, sí de fer veure què, però no de fer, en cap cas.

Quan no hi ha temps per parlar, quan no hi ha temps per reflexionar, i això ens ha passat a tots, i en menor grau, o en major grau ens passa a tots, normalment els resultats sempre cauen en picat. Si tens temps per parlar i per reflexionar i les conclusions a les que arribes no só les que finalment portes a terme, és que la realitat és que ni parles ni reflexiones.

Paraula dels que hem perdut bous, no esquelles, repetides vegades.

Improvisar té el seu d'encant, és entre moltes coses, emocionant, però aquest impuls no és massa bo per segons quins temes estiguis tractant.

Pel què fa a bikes, ON ONE, i dic ON ONE, avui, demà no ho sé, i les seves altres marques tampoc ho sé, On One té avui un camí interessant, crec, el de fer valer les seves bikes per la seva eficiència, és a dir prestació/preu.

No hi ha cap més valor afegit, van o no van bé? primera qüestió, i segona pregunta, un cop van bé, podem proposar un preu lluny, a la baixa, del preus de les nostres competidores?

No cal aconseguir-ho, perseguir aquest objectiu ja et fa ser-hi, res més, perquè els ratis d'eficiència respecte dels teus competidors són, i per tant tens un camí present bo, i una visió del demà definida i clara, i sempre aquestes apreciacions fetes en clau de mtb, mtb, mtb.

Dies de MTB. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada