Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de gener 23, 2013

Sense sucre

És important per a mi, sense sucre.


Dies de MTB.

A on durant el dia pel tipus de feina del despatx tinc temps de pensar, i durant la nit per estar descansat tinc encara més temps per pensar en més coses, a l'inrevés d'una dita que sempre des dels darrers vint anys per a mi  no era gens encertada que deia, "l'home feliç és aquell que durant el dia per la seva feina, i durant la nit per la fatiga del dia no té temps de pensar en les seves coses", o similar, és sembla ser una dita de l'actor Gary Cooper. Una dita que des de l'esmorzar a l'Europa de Granollers cada matí durant més de vint-i-cinc anys, ara des de fa uns deu,  ja no he de llegir mai, gràcies a Déu, és que era escrita en l'embolcall dels sucres. Per sort des del 2004 les van retirar aquestes dites dels sucres, va estar bé.

Jo faig per fer el camí contrari, fer la feina sí, difícil poder fer feina ben feta si no disposes mai de temps, i a sobre de no poder-la fer bé,  perdre't l'arribada de la nit, què en puc dir.

Avui moltes novetats de components de bikes que aquesta nit he posat en marxa, i tant que sí, però aquesta ja és una altra història, oi que sí?

Les expectatives són això, expectatives, i millor si són positives, però si a sobre no ho són, o ho són de forma infundada, aleshores ja ens podem calçar. 

Gruixut, la paraula del darrer component arribat a casa és, gruixut. No sé pas, no sé pas.

Les ganes de sortir són crec que imparables vaig pel segon dia aturat, la prudència del darrer refredat fa que me la pensi bé abans d'agafar la bike, ahir i avui fred de veritat, bé no és veritat si veus per on pedala en Michael a casa és estiu, pic d'estiu,  no?

Nou cognom pel rei: Michael King.

Michael amb el teu permís.

Aquesta tarda cap el vespre mentre muntava la darrera novetat que he parlat amb en Josep que creia que no seria, mentre ho feia el pensament de muntar els llums i sortir a rodar han sigut protagonistes absoluts, quina tensió, per sort, o no, crec que sí, quedarà per demà, o per un proper dia, mtb, mtb, mtb.

Fem un cafè?

1 comentari:

  1. A winter wonder land! Ireland in the snow. A pleasure to ride in these conditions.

    ResponElimina