Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de gener 21, 2013

Primer tram sol

Torno a ser a dalt de la bike.

MTB, MTB, MTB.



Ahir tornada a les sortides de bike, d'ara sí, ara també. Una retrobada amb en Miki i el seu fill a les prèvies a la trobada amb en Marco i la seva esposa la Cora.

Quan ets a on sóc, no pots sortir amb mi si no estàs disposat a fer sense fi,  un cop ets a dalt de la bike, per això ahir la sortida va anar com les darreres corriolades, a on no per la seva durada, normalment per sota de les quatre hores, fins i tot per sota de les tres, no per la severa dificultat, tampoc, però sí pel punt èpic de cada sortida, pel punt single speed únic de cada trobada, i no per ser únicament single speed, sí pel fet de l'harmonia de saber-te portat per un biker que cerca corriol darrera corriol la millor pensada per a gaudir del proper tram, i així vàrem anar ahir desfilant cada tram.

També és veritat que després de quinze dies de no bike, com molt bé diu un bon amic biker company d'aquestes als darrers trenta cinc anys, jo pel queè fa a bike, sóc com un gos de caça quan porta dies sense sortir, és a dir, ahir la cerca de senders va ser constant, constant, constant, i vaig aturar-la perquè havia de fer quelcom excepcional hores després, quelcom excepcional.

Dies de Single Speed. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada