Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de gener 20, 2013

F275

Bé, aquesta serà una etapa coneguda.

 Foes F275 threequarters

Pesa menys que una 29er i és més còmode que una 26" perquè te la roda més grossa. Aquesta frase la llegirem com a mínim mil cops, o dos mil als propers mesos.


No he llegit l'assaig però sí anys llegint els de les 26", i als darrers els de les 29er, ara els hi toca a les 27,5.

MTB, MTB, MTB.

Per sort ja no hi ha revistes a casa de bikes des del 2010, perquè si no aquest tram seria un repetir el darrer, que no està malament, i tant que no, bikes, i més bikes sempre són interessants, diferent és si les tinguéssim que comprar, però per mirar fins avui no costa masses diners, oi que no?

I tindrem un pas més de millora de components, aquestes seran bikes cares i pesades, menys que les 29er i properes a les 26". Fins i tot més lleugeres, pel fet que han passat cin anys des de les 29er ben assentades al mercat, i això ha fet que les 26" més punteres es quedessin estancades a on eren, mentre les 29er evolucionaven en components, ara les 27,5 hereten la tecnologia de les 29er pel que fa a components, i les deixen enrere pel seu pes, i perquè aquestes darreres són les tapades, és a dir bikes que han estat fent-se a foc lent a les fàbriques mentre fabricaven 29ers sense cap ni peus, no és el cas de les 27,5. I si no mireu l'oferta de components des del primer dia.

Dies de MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada