Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de gener 26, 2013

La gran aventura de la SSEC a Sant Gregori.



Falten setmanes, per a nosaltres, els organitzadors la sensació és que és ja, pels participants que ja han participat a d'altres edicions de l'europeu la sensació és que llàstima que encara falti tant.

Tres dies que no són tres, com?


Després de participar a una primera festa Single Speed, res torna a ser el mateix pel què fa el concepte de gaudir de la nostra passió del MTB.

Tot es relativitza, perquè el Single Speed si pedales, posa les coses al seu lloc. Pel fet que l'essència del Single Speed, i mentre escric "essència" un calfred em deixa aturat, pel que fa a aquest mot, l'ànima de cada biker Single Speed pren una força que ja no et deixa de fer vibrar, després del primer contacte Single Speed ja no et deixa mai més la sensació de ser entre bikers que es professen respecte, apreci, i ganes de compartir.

Una reivindicació feta amb apreci, molt, fem-ho, please.

I si no pedales? si ets espavilat, si vens amb ànim de compartir amb, t'adonaràs que després de ser-hi no ets a on érets, res resta a on era.

Jo no sé si la meva petició encarrilarà, però la SSEC 2013, no té, no tindrà una gota d'improvisació, que no sigui la de professar encara més atencions als protagonistes d'aquesta festa del MTB, que són els participants d'aquesta sensacional aventura del MTB.la resta estarà, s'està organitzant tot al detall.

Vindran, vindreu de tots els racons del vell continent, i per què? i si no tens masses imputs del què és una SSEC podràs contestar, per competir a l'europeu, i no és desencertat, i tant que sí, però aquesta seria l'escena que viu un espectador, i nosaltres els organitzadors, i vosaltres els participants, en som els actors principals, no espectadors, d'aquesta posta en escena que és la SSEC 2013 a Sant Gregori, entre nosaltres, organitzadors, i vosaltres, els participants, hi ha un nexe d'unió que neix en l'instant que el Single Speed entre de ple en la nostra ànima biker.I la diferència és que no hi ha espectadors, senzill, planer, una obra, una festa per als participants en primer terme, perquè la festa és la vostra festa, organitzada per a vosaltres,  i pels organitzadors en segon terme, que gaudeixen, gaudim en veure que vosaltres ho passeu d'allò més bé. 

No tens ànima, la SSEC 2013 t'espera, te'n donarem una, per a tu, perquè puguis compartir-la amb nosaltres.

Si tens ànima, aleshores en llegir aquesta aportació de setmanes de cocció, gaudiràs com no recordes haver gaudit mai, i no pots pensar, jo ja vaig ser a l'edició del 2012, o del 2011, o del 2010, o, no, i ho sé perquè respiro, sento, veig que la SSEC 2013, a Sant Gregori serà entre totes, la que comença amb una declaració ferma, formal, vestida d'aquest escrit del propòsit únic de dir-vos de manera planera que volem que vingueu a la SSEC 2013, jo fins i tot puc dir pel què veig, veig clarament entre els qui organitzem aquesta SSEC 2013 que tenim la necessitat de compartir taula, de compartir somriures, de ser entre bikers Single Speed, i poder arrancar dels vostres rostres un primer somriure de complicitat, que ja no tindrà fi, fins el fi.

Gràcies per haver-vos preinscrit a la SSEC2013, propers ara a poder fer les inscripcions d'aquesta.

Inscripcions de la SSEC2013 COMING SOON.



Una declaració clara del President i de tots els organitzadors de la SSEC2013, us estem esperant per a compartir amb vosaltres, per fer-vos gaudir al 1000% del Single Speed per terres de bandolers, per terres de mars fets volcans, som hereus d'una terra de pas a on el primer principi des de fa generacions i generacions és, fer sentir a qui passa per les nostres contrades des del primer segon, com a casa.

Dies de Single Speed.

1 comentari:

  1. El Blog resta congelat.

    És que és sensacional, copçador, a un municii petit, Sant Gregori, hi organitzem la SSEC 2013.

    Passem en vol ras pel nord de Catalunya, som Single Speed, en vies de canvi sí, però Single Speed.

    Nous trams que en veure a on ens ha portar el darrer, únicament podem, Emocionar-nos.

    Dies de Single Speed.

    ResponElimina