Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de gener 04, 2013

Dracs i genets

És mitja nit.

Sense cap mena de dubte els Vols avui continuaran, demà també.

De manera, de forma diferent anirà tot plegat, un entorn que pateix canvis, ho fa a vegades per maduració.

Ja us vaig pronosticar canvis, fa uns dies.

De fet el Blog fa uns dies ja va prendre decisions que van provocar canvis de fondo importants, i no per les formes, sí pel què signifiquen.

Passa el mateix amb d'altres línies de Vols de Drac, hem, he perdut capacitats, sempre en perdem, a partir dels cinc anys crec recordar, això no és una novetat, sí que una d'elles és manté, la de tenir un cert grau de paciència, ara però ja no infinita.

I aquest petit canvi a la cua, vull dir ja no infinita, i un cert grau de maduració fa que el tema tan repetit per a mi, sobre que m'apunto a tot sempre que la música soni bé, això és cert que ja no, hi reflexiono sense propòsit i m'adono que ja no, que la música, en menor grau, però també com la televisió, com la premsa escrita, com la radio, que ja fa temps que no són, ara li toca a la música a on la música ja pot sonar bé ja, que jo avui per avui ja me la faig jo, i sona malament, sí, però el que escolto és el què sona. I ja no et dic si la música no sona bé, o si no ha de sonar bé perquè aleshores el NO, ja ni existeix, perquè la proposta ja ni la veig com a tal, segur que ho és però en cap cas per a un Vol de Drac.

Canvis importants, pocs els que vindran, tots per sumar com sempre, és evident però que molts cops per sumar primer cal restar, no sempre, no sempre, però hi ha ocasions que sí. I de fet ja és una mica per on vaig, certament.

Molts cops primer, per no dir sempre, miro una estona, més o menys llarga cap enrere per mirar de no provocar girs importants, i tant que no.

Ara però ho tinc millor que mai, el Single Speed no té normes, així que The Great Escape MTB, haurà d'adaptar-se a aquest nou format, noves regles del joc com "no hi ha normes".

Avui per motius simples i tristos no hi ha hagut aventura de bike, demà sí i de les grans, dia Trinxes, Trinxes, Trinxes.

És respectuós mirar enrere, i això faig.

Dies de Single Speed.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada