Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de desembre 12, 2009

Niner


Look like on the last days all people is talking about 29". So I do not want to follow this path and find out what we have. The good thing, is that I have a shop 10 minutes away from home, where I can find some NINER bikes, they just opened two months ago, and it's the first time I go there, they keep going on the old Carolina Triathlon store.



I was surprised, as my feeling was always those bikes were ugly, big wheels on a frame more or less same size...surprise, I turn my mind, the bike is amazing, really nice, great and thin frame, with a final weight around 25 pounds....so 10kg !!!!

Nice wheels American Classic.....what to say, take a look to the pictures

From SC, Xavi Paricio

5 comentaris:

  1. Xavi, torna, per favor, 25 pounds són 11,35 Kg. Que és un bon pes per una bike de 26" de doble suspensió, inclús seria un pes acceptable a un altre espai de bikes. Però entre nosaltres, on la bike més pesada de XC de doble suspensió no supera els 11,5 Kg, 25 pounds, és un B-52.

    Això sí, és una 29", i és una Niner, fet que fa que la teva aportació encara em deixi més animat, si és que es pot estar més animat, amb el tema 29".

    Però si llegeixes el teu primer mot, de la teva intervenció, diu "Look", i jo ja penso amb la 986 tot seguit a punt d'arribar a casa, vull dir que animar-me a mi s'aconsegueix d'ara per ara, quan parlem de bikes, tant si són de 26" com de 29", tant li fa, bikes, bikes i més bikes.

    I si no mira als gironins, que de cada aventura de debat de bikes que tenim, han omplert les golfes de bikes, bé de fet ho hem fet tots, jo no el tenia ple, perquè les he anat trencant, Rotwild, Ibis x3, basculant de la Yeti, però si no, ja et dic jo que estaria com ells.

    Una Niner, com molt bé va dir en Ritrasse, ara les tenim aquí també...

    ResponElimina
  2. 10Kg...NI DE CONYA!

    ResponElimina
  3. I really need a translator Pounds to Kg, it's clear. Unless I have to say that the feeling when picking up the bike was really light, but I agree, it's a hardtail 29"...

    ...Look, look like you are going to get one in house very soon, and I want to see your opinion, as the bike "look" like a good one to have on the "basement"

    My friend, live it's easy here, really easy, cold but easy....Catalonia is now closer to her dream, but I'm now far away from her.

    ResponElimina
  4. Algú va dir " potser el que aporten les 29 te quelcom de mes que el seu pes", be, de fet vaig ser jo. Segueixo pensant que no es pot descualificar la bike per el pes ja que de ben segur te altres contraprestacions que poden compensar en part aquest fet.

    No podem pensar que une rodes de 29 funcionaran igual que unes de 26, de fet quan comprem rodes de 26 entre elles ja es nota diferència tant en el pes com en la flexió absorció de les mateixes.

    Segueixo pensant que sense probar-ho no es pot donar una opinió definitiva. Sense cap dubte com mes lleugera millor, això està clar, pero crec que no ha de ser definitiu quan no es tracta de competir, si de pasar-ho be.

    Esperarem opinions del primer genet que la utilitzi.

    Per cert la Ibis amb 160 es comprota bé, de fet molt be. Dues han estat les sortides que he realitzat amb ella, curtes les dues i he anat ajustant mica en mica la bike, que ara porta els components que muntava la SC Heckler. Ja us informaré amb mes detall.

    ResponElimina
  5. La Heckler al "dique seco". Renoi Ratrasse, em deixes parat.

    Així entenc que tenim dues IBis muntades, una amb 140 mm. i la segona amb 160 mm.?.

    I quins són els plans, ara amb la Heckler?.

    ResponElimina