Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de desembre 21, 2009

Millorant.

Avui jornada de descans forçat pel temps, pluja, pluja i més pluja.

M'he dedicat a muntar els nous components a la Yeti ARC i a la Santa Cruz Superlight. A les dues, potència FSA OS99 110 mm. -6º, i manillar Race Face Next SL, això sí 560 mm. veurem si hi vaig bé, respecte al manillar Easton CT-2 que duia fins ara de 580 mm. Al posar la FSA a la Superlight, +5 mm. i invertida -6º, respecte a la Syntace F99 +6º, la posició ara és més radical, més atacadora punjant, que sigui un pel més llarga ara la distància entre el seient i el manillar ja m'està bé, necessitava un xic més d'espai. Ja posaré les impressions sobre aquesta variació, on el que cerco, és un xic més d'espai i que pujant sigui un xic més atacadora, a costa de penalitzar una mica a les baixades.

Fa dies que els components són per casa, però avui era el dia ideal per fer les millores.

M'han quedat per muntar els pneumàtics, tant el Maxxis Larsen UST 2.0 de la Yeti ASR-SL pel darrera, com el Monorail 2.1 UST, per la Superlight també del darrera, ara porto el CrossMark, tampoc he muntat els discs Shimano XTR 2007. Podria fer-ho demà.

Ara fa una estona el cel aquí estava serè, si demà segueix així cap al mig dia podria ser una bona oportunitat per sortir.

La veritat és que tant la Yeti com la Santa Cruz es veuen més radicals amb les potències FSA OS99, muntadas les dues amb -6º, ja tinc ganes de rodar-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada