Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de desembre 30, 2009

Bordils.

Què puc dir, que la sortida avui, ha estat la sortida, que els corriols, han estat els millors, bé no és del tot cert, la baixada nocturna que tenim acordat que hem d'oficialitzar, també està dins d'aquest grup.

Quins senders, feréstecs, tapats, sí ja ho sé MQL, no he de derrapar ni per entrar ni per sortir, per evitar que les motos ens hi passin. Quin recorregut, Tagama22, quins trams. Pas darrera pas la sortida ha anat millorant, ha anat de millor a molt millor.

La bike, senzillament, molt bé. Perdia aire el Maxxis Crossmark UST 2.0 del darrera, tinc el Monorail a punt, la resta perfecta, amb la potència de 110 mm. -6º, puc pujar més estona dret, el que em permet descarregar lumbars. El conjunt, és el millor amb el que he rodat, amb diferència, una sola bike tenia un comportament similar, la Yeti ASR-SL 2003, la 2009, no.

En zones tècniques de baixada, la bike té un comportament impecable, evidentment pel meu nivell de conducció. En trams on el terreny és molt poc rodador, per les pedres, forats i matolls, puc passar per sobre pedalant assentat, com us ho dic, i en trams rodadors, tot i ser senders de pam les suspensions, com en els trams pocs rodador, fan que la sensació sigui la d'una catifa voladora.

És curiós, el 40 impecable, el 26, bé, caldrà que passin més dies. El manillar Race Face Next SL de 560 mm. avui millor que ahir, motivada aquesta millora perquè pocs trams oberts de baixada hem fet.

Res puc remarcar com aspecte negatiu, bona ruta, bona companyia, el proper dimecres podria ser un bon dia per repetir.

Després de la sortida, una cervesa freda, i moltes converses de bike han tancat una jornada de MTB, MTB, MTB.

Nota: Necessitem un llibre on el títol és "el cómo y el por qué de las cosas", basat en dos cites, 24 Hours of Moab i 100 Km. Camins de les Guilleries. I un segon llibre que és "poner fecha a las citas", perquè ens costa molt posar data a les sortides que volem fer.

1 comentari:

  1. Be, el tema dels llibres es discutible, mes encara si es pot escollir que sigui en Català.
    Lagraneasio, el problema es que ara per ara els moments son difícils per agafar compromisos. Cal que tots ens prenem el temps necessari per assumir tot el que ha passat i decidir el que ha de passar.
    Mica en mica.

    ResponElimina