Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de març 17, 2023

D’estiu )

Entre els 11 i els 17°C cada dia dels cinc Vols d’aquesta setmana. Les mínimes diria que cada dia han sigut o a tocar, les màximes no, hi ha hagut Vols a 13, i per sota. No recordo ara les nits de fa unes breus setmanes rondant els sota zero, i fa quatre dies d’això, curiós, oi? com ho és que a la nit a deu no he sortit avui (

Ara la Transportadora de Dracs va com mai, renoi, el motiu principal d’aquesta percepció crec que és  que ara des del novembre passat surt molt poc, regularment però poc, entre un i dos cops cada dues setmanes, lluny queden les intenses seqüències de fins a 21 cops per setmana, que eren 42 desplaçaments, que bé, i aquesta nova i pausada rutina fa que la gaudeixi molt més, i tant. També ajuda molt la marxa de la rutina de fer-ho cada dia, vull dir abandonar vint hores de conducció setmanal en el pitjor dels casos fa que ara conduir sigui un plaer, no un treball. 

El mercat no té VO, i tinc ofertes de compra per tots els vehicles que surten del Mirador a fer les revisions, curiós, tot i que no estic per la labor, crec. 

Les bikes de 10/10 no, diria de 12/10, el fet de girar els ferodes funciona, i les manetes adquireixen un tacte molt bo un altre cop, per a mi de 10/10, he pujat lleugerement la pressió dels Ikon, 0,2 bars més o menys, rodo ara a 1,9 crec recordar, entre 1,6 i 1,9 bars, i avui he banyat amb una lleugera aspersió els dos Dracs, feia setmanes i setmanes que no ho feia, sí el manteniment bàsic  de rigor, cadena-plat-cog, i brakes, tinc pendent però direcció, BB, ST, i boixes, poc a poc, i tant. Les boixes no recordo ni com es fa, sí que era molt senzill, no necessito cap útil específic de DT per obrir-les, sí que la molla té crec recordar una posició concreta. 

Dins del Vol les ales expulsaven ara sí ara també les nombroses gotes d’aigua, i els pirates estaven adherits a aquestes, totes i cada una d’elles en forma de petites i perfectes esferes, una visió preciosa, que tindrà encara més intensitat si aterra la Poció Màgica de la mà de Les Falgueres, fa tant temps de la seva marxa que la pensada si torna és de t’enrecordaràs? ))

Equipats cada dia d’estiu, excepte avui que portàvem mallot de màniga curta i pirates paravents, la resta a excepció dels meus mitjons de tardor, d’estiu. Un vent fresquet indicava prudència, avui sense beure, i cada dia sense menjar, les sensacions a dalt del Drac, bones. Fent el Drac és impossible rodar d’estiu a 16°C, al tercer Mirador a 16 sensa vent pots sortir d’estiu i la sensació és d’anar molt ben equipat, això ja ens va passar a Escòcia a 5°C, curiós, no així a -7 a la nit. Les S-Phyre ja roden, sense alternar, falta fer venir el segon joc de la Reina, tot seguit, tot seguit, aleshores sí alternarem entre elles, i els Hirzl són un altre cop els protagonistes, rentats però sense detergent. També ha de venir un tercer Aether, ara blanc, el necessita. I necessitem mitjons d’estiu totament negres, acceptaria les lletres de Gore en  petit, fins i tot que aquestes vinguessin en blanc però primer cerco que no hi siguin, ara per ara una recerca infructuosa, curiós. He localitzat uns Isadore, uns i prou, negres tots però amb el logo enorme, i com us dic un joc i prou disponible, i la resta com Mavic tinc dubtes sobre si són 100% d’estiu, i dificultat per localitzar les talles en MID, crec recordar, van tots a 16 i 18 cm. d’alçada, i tampoc no tinc clar si són per E-bike, o gravel, o per MTB, curiós també. 

Mallot preferit d'estiu ))

Mantenint els Ikon, no fent venir Forecaster, i sempre valorant si passar a 29”, encara estem així, som així, som lents. Els nous cogs sense venir encara, i tinc un parell de projectes força interessants per a tots els Dracs, així com també pels genets , a veure, mig metre marca la decisió, i he fet un pas molt positiu sobre els dubtes ja aclarits del segon Gran Drac de dues rodes del 92 crec recordar o 93, finalment l’he descartat, segurament d’anar aniré a un segon Gran Drac però nou. 

Vaig fer un Gran Vol de dues rodes, i bé, de 10/10, tot i uns primers vint minuts desconcertants, cert, els primers minuts les sensacions eren per prudència de millor tornar a casa immediatament, després un Mode 4 ho va reconduir tot, sí, sí el 4, vaig començar els primers tests fa dos anys amb el 2, fa tres mesos ara ja amb el meu hi vaig tornar, i també amb el 2, i fa dos vaig passar el 4, fa dues setmanes sortia amb el 4 per passar el 3 seguidament, i de fet en aquesta darrera aventura en el segon moment ja tornava a ser el Mirador. 

Un cop aconseguit seqüència amb els Dracs si es dona el cas, passarem a càrrega referida aquesta a Km. Ara no, ara necessitem un primer tram prudent únicament de molta constància, res més ara per ara, crec. Fa una estona com us esmentava he sortit a fora valorant si repetia ara ja dins de la foscor, entre les Reines, però la fatiga per l’exigència lògica de les Màquines de Prosperitat han marcat l’aturada, i  no la fredor perquè no en fa. A veure demà si anem a sis, o ja ho deixem aquí, tinc proposta per diumenge al Baix Montseny, veurem perquè seria un retorn després de quatre anys )

En tot cas van passant els dies dins dels Vols, i aquesta és una molt bona dada, de les millors el Mirador. Que bé, que bé, que bé, i fins i tot tenim converses de bikes, sorprenent, converses que hi han sigut permanenment des del 2019, però sense anar agafades de les necessaries bones sensacions, a l’inrevés farcides de certa ansietat, a diferència de fa uns pocs mesos, ara les millors sensacions també són les Reines, falten les Falgueres Màgiques, avui per avui no n’hi ha, caldra ser proper al Pilar de dos, així doncs cal esperar-les, preciós, com ho és poder fer-ho, poder esperar, i de ser, gaudir d’elles i de la seva Poció Màgica.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada