Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de març 29, 2023

3/3 vs 6/7 )

És a on som, i d’on vinc, salvada la 12, dimecres va ser una jornada arriscada, i dins de la 13, fa dos dies que l’horari dels Vols és excepcional, de fa anys que no coincidia, fet que comporta de tornar a aprendre a triar els equips ideals, si no surts de nit a aquest nou Mirador l’escalfor té un to molt proper, en tot cas de l’aturada de divendres, que no va ser de descans si no per ser proper a una vella lesió a avui el tram és perfecte, perfecte, i l’hora dels Vols innovadora, realment un redescobriment dins d’un tram vell, perquè no som d’ahir motiu que pot passar que sigui una repetició, i ho és, però el motiu ve donat perquè dins dels Vols, l’agenda com ahir, com avui coincideix en l’hora dels Vols, i ara quan això passa, si més no com ha passat a les darrers 48 hores,  he invertit el tram horari per seguir sortint, perquè les ganes de ser a dalt del Drac ajuden a fer-ho possible, i a fer-ho tot, que bé. 

Les S-Phyre han acaparat el 100% dels Vols, sense excepcions, així doncs he de precipitar l’arribada del quart joc que conformi els dos jocs per a cada u, també que bé, és que des que les vaig posar en marxa no han deixat de sortir a cap dels Vols. 


El primer nou grup de mitjons senzillament de 10/10, indica 15°C >25°C, vull dir els Gore i els Mavic de 15cm molt bé, molt bé fent equip amb les Shimano noves. Esperant també a passar a recollir els nous mitjons italians, veurem, veurem, en tot cas amb un tercer Mirador ens obliga a coordinar, i coordinar entre Miradors, sempre un privilegi però. Els mitjons Gore nous curiosament crec recordar que també estan fabricats a Italia. La sensació amb els Gore molt bona, són alts però quasi que diria que perfectes, falta rodar amb ells més estona, però rondant els 15-20°C molt bé, fent equip amb les S-Phyre, veurem quan ens endinsem de ple a la primavera. 

Mallots paravents  de màniga curta, Gore i 7Mesh,  culots pirates paravents Pearl Izumi, i sense ser paravent també Pearl Izumi, així com culots curts 2in1 Gore, tèrmiques totes de màniga curta, dues de tardor la resta d’estiu. Avui he sortit 100% d’estiu excepte la característica de mallots de màniga curta paravent, avui ha sortit també idèntica, i les S-Phyre les protagonistes de tot plegat, i tant. 

Avui he sortit amb Ardent Race, DT240, i llanda Arch davantera, bé però no fantàstic, és que la DT190 amb els Ikon és molta DT190 amb els Ikon. Així tornaré a la rodar més proper el XC, també menys densa, però més rodadora, i menys dolça baixant. 

Sense menjar, 500 ml d’aigua, coincidències, una, ja de tornada. 

La ruta avui ha sumat tres ermites, així doncs tres mil anys, renoi. Segueixo sense poció màgica, per tan sense les esperades Falgueres, caldrà esperar  )

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada