Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’abril 01, 2023

4/7 )

Per dos dies de descans, motivats per un resultat d’anys a un del Pilars del Mirador, en tot cas previsible que no previst, ni tampoc desitjat, en cap cas, sí que fent un treball des del dinou d’acceptació, molta, i a on el Pilar de dos, el de l’espera s’imposa ara sí ara també. 

Avui però Vol breu, nou, perquè una nova especie s’ha sumat a Constructors, i a Destructors de Murs, aquests darrers, no us en dic avui el nom, tot vindrà d’haver, d’haver, però en veure-la avui els mots han deixat de ser i el silenci ha passat a ser, curiós que anem cap a l’any d’aquest tercer i Nou Mirador, i tot just avui hi hem anat ) Hi ha jornades per tot, hi ha dies per tot, i avui deu ser un d’aquest, el negra el color de la nova protagonista, curiós perquè no va agafada de la Foscor, o sí i també de la llum, i tant, i tant. 

Equipats de curt, pirates però, tot paravent, i manegots també amb aquesta característica, els mitjons nous de Gore i Mavic, i avui hem tornat a Giro, Privateer i Manta crec recordar. Sense menjar, sense beure, amb moltes coincidències inclús repetides, és una setmana vells i a l’hora un altra cop diferent, oi?


  
Les bikes, jo he tornar a DT190 amb Ikon i llanda DT de 19mm crec recordar. Ahir vaig estar llegint un article sobre pneumàtics de MTB, sobre tacs molt definit vs gomma tova amb tacs més rodadors, l’opció rodadora com és aquest darrer a on som nosaltres és la que proposa millors prestacions, gomma tova, i una altra informació interessant de recordatori que el pneumàtic és una cadena activa, modifica ell sol per mecànica i per temps la seva funcionalitat i la seva composició respectivament, també pesa molt l’amplada de la llanda, que ajuda si aquesta és més moderada que els canons actuals a que els Ikon funcionin millor en alguns aspectes en altres no però  que es veuen perjudicats amb llandes més amples, que ja és on són els nostres Dracs avui, ahir no que jo anava amb 25mm si no vaig confós ) en tornar a posar el conjunt de roda lleuger el disc torns a ser l’anterior, però la maneta no ha perdut la solidesa guanayada amb el conjunt més dens a on els disc era nou, o quasi. L’Ikon del darrera defallirà, si no faig res, ara per ara no faig, tinc rodes denses amb Ikons 2.35 peró és que estic rodant amb 2.2, renoi, renoi, renoi. El 3C que portem cal que segueixi dirigint les rutes, sense seria tornar a començar i no passa res, però millor el mantenim, o millor el mantenim. L’EXO ho està aguantant tot, però tot i més. 

Una jornada amb Sol puntualment, a una temperatura rondant els 13°C, i a on hem a anat de més a meny, més o menys, i a on he retallat la volta per prudència un altre cop, per sumar a poder ser-hi, i veurem si ens ha seguit funcionant.

MTB, MTB, MTB.

Amb res passem a la 14, oi? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada