Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de març 20, 2023

Descans )

El d’avui, de Dracs, no de Gran Drac de dues rodes, a on amb una hora tocada n’he tingut prou, renoi quina intensitat, i quina concentració que requereix cada minut mentre ha durat el Gran Vol. 

Els Dracs a punt, els trajes de gala també, a veure com evoluciona la setmana, en principi hauria de ser positiva, molt, sigui quina sigui la finalització d’aquesta, perquè sense Vols venint d’una seqüència de 6/7 a l’onze, que no tinguem aventura a la dotze no implicarà de cap sensació nova, oi?


La Transportadora de Dracs no deixa de tenir pretendents, curiosa la demanda, i bé no hi ha la intenció de cedir, crec recordar que les noves porten motors de menys cilindres, i menys cm3, això sí molt més evolucionades que la nostra. El Gran Drac més nou, també té la mateixa situació de demanda, costa entendre aquesta situació, però en tot cas d’haver de ser, és millor tenir aquesta situació, segur.


No he fet encara el pas de les S-Phyre, de la segona parella del segon joc, primer esperaré crec a recepcionar els nous  mitjons, i un cop aquí després gestionaré l’arribada d’aquestes. Tampoc he fet el pas del tercer Aether, ara blanc, també pendent però en aquest cas no estic esperant a res, senzillament estic gestionant la vinguda d’aquest, en un futur únicament anirem amb cascs de MTB, ara encara no. Els mitjons són ara els protagonistes, si funcionessin en repetirem més d’idèntics, i tant. No molts més, en venent tres i quatre, i si van bé sumarem fins a cinc. Curiós que Mavic i Gore coincideixin en definir la gamma com a Essential, Pearl Izumi també coincideix amb Gore en algunes edicions-temporades, també molt curiós. 

Avui entrem a la primavera, fa uns minuts que hi som, a veure si les darreres protagonistes fan acte de presència, necessitem la Poció doncs sense ella Destructors, Constructors, Fades, Reines, i genets, sense ella anem molt i molt bé, però les Falgueres Màgiques han de ser-hi, en tot cas el Pilar de dos el de l’espera es torna a imposar, s’està bé, i si les Falgueres venen al tercer Mirador encara anirem més bé. Hi penso mentre rodo, penso en la sempre eterna presència d’elles al primer Mirador, com al Baix Montseny, i en la seva absència ara, en tot cas esperant properament ho tindrem aclarit, o no i caldrà augmentar les distàncies, i per això tornarem a posar-nos a sota del Pilar de l’espera, aquest, aquest 2023 coprotagonitzarà amb el Pilar de deixar anar pes, millor dit els més significatius, i per fer-ho únicament ens caldrà assumir una mica millor les circumstàncies, perquè no podem augmentar encara avui les distàncies, de seguir així hi serem, i aleshores podria ser que coincidíssim amb les Falgueres. De no coincidir-hi també estarà bé, perquè una part serà fantàstica, hi serem,  sense elles sí però gaudirem de ser els Grans Vols amb els Dracs, i sempre rodant els dos primers espais també les tindrem. 

Avui mentre estava dins del Gran Vol de dues rodes les molèsties de la zona de la cintura han sigut inexistents, segurament pel breu temps, per la curta durada d’aquest. Únicament he rodat en mode 3 els darrers quilòmetres, la resta en mode 4 sempre, i he de dir que és a on sóc, el quatre sense poder mantenir el tres, venint del dos fa molts mesos, i també de l’u però sense ser-ne conscient mentre hi anava )) 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada