Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de març 22, 2023

2/2 )

Anem bé, que bé, estic dins dels Vols, i ara per ara van sortint  sols, sense propòsit, i amb un fons de possibles aventures de llarga durada, i tant, aquests darrers mentre rodo,  a l’horitzó veig el Turó, hi penso en la de Santuaris a coronar, i tant, i sense propòsit la pensada és reiterada, i a on en fer-ho milloren a cada Vol, el pensament en forma de mots és hi anirem.

Equipat ahir de curt amb paravent, avui 100% d’estiu, i bé a 19°C i de 10/10, millor encara. Les S-Phyre millor que bé.

Coincidències una, aigua 500 ml. sense menjar, sense incidències, les bikes no van bé, no, van millor que bé, van molt bé. 

Poc a poc anem variant el circuit sense variar l’eix principal que el conforme, per ser prudents, hem fet dues ermites, ni quatre, ni cinc, dues, i molt bé. He de dir que una d’elles és una preciositat, la segona de diferent manera també, i en aquest nou Mirador, l’entorn predominen les reconstruccions recents, que donen molt bones sensacions, entre entorns mil.lenaris desprenent aquesta qualitat ens ajuda més a estar bé que a places urbanes entre Jimnys i Swift tot i ser d’un groc motivant, tornarem a veure’ls també amb freqüència segur però ara a la dotze toquen aquests espais, i tant, i tant.
 
GR )


Hem fet l’evaluació aquest matí, per ajudar, per facilitar ser a dins dels Vols, a dalt dels Dracs, veurem, l’hem superat pro bé dins del tram d’inactivitat indor, dubtem però prudentment. És que el 2017 i durant els dos anys següents no ens va funcionar, a l’inrevés, ara cinc anys després hem de ser prudents, més que això, tenim en principi la necessitat de recuperar els Vols, en tot cas aquesta tarda estem entre les bones pensades, entre les millors sensacions en molt de temps, i sumem ))

2018

Hi ha dies per a tot, avui una triple inciativa a omplert la jornada, tota i per aquest motiu són de qualitat, tota centrada en els Vols de Drac.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada