Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de març 23, 2023

4/4 )

Equipament curt amb pirates tot paravent, la resta 100% d’estiu. 

Avui quasi que no hi ha Vol, endolorit pel test d’ahir, renoi, aquesta matinada pensava que no sortiria per les molèsties que he tingut de lleugeres sobrecarregues generals, que en cap cas estic predisposat a tenir, a reviure, i sensacions que res tenen a veure amb els Vols, sí en mirar de millorar les condicions dels genets dins dels Vols. En tot cas mantindrem més converses amb el tècnic per mirar d’evitar una sensació com la d’avui que el 2019 em va deixar fora de partida, i si no pot ser cercaré una altra via, en cap cas vull arriscar-me a una nova i llarga aturada dels Vols ara que estem en una bona seqüència, vull dir que no comprarem ni un número en aquesta direcció, ni un. 

Avui dins del Vol un altre cop amb sensacions oblidades o quasi perquè avui bé que les he recordat, i a mesura que passaven els minuts pitjor, fins el punt que no podia fer les transicions de dret a assegut, per tant el pas d’ahir cal desfer-lo, del tot, sense dubtes, no per res però quan penso en el 2019 avui la percepció era rara, m’ho he agafat amb humor, perquè el problema comença tot just ara, i per tant la 12 serà rara, i la 13 de ser no tindrà aquesta connotació, confio. 

Coincidències, cap, aigua zero, menjar zero, tot i que abans de sortir he fet un mos, un entrepà de xocolata, platan i tomaquet, i he pres una beguda reconstituent, no els super dàtils, sí ahir però, i abans d’ahir dues racions d’aquests, abans i al vespre, passada la mitjanit. 

Crec que faig aquesta aportació perquè avui les sensacions han sigut de molt risc, dubto que amb elles pugui haver-hi tram, millor dit estic segur, decidit a fer sense aquestes, i tant. 

Les S-Phyre molt bé, el mitjons nous ja han arribat a destí, ara recollir-los i veure si hem encertat en aquesta llarga i entretinguda selecció, venen també mitjons italians, ja en tenim uns i són de molta qualitat, repetim doncs, i veiem si aquests nous també ens funcionen. Aquests darrers un joc són germans d’un dels jocs de S-Phyre blaves amb el logo, la incial en gran i prou de la marca en color blanc, els altres són negres amb el nom de la marca en blanc, van també a 15 cm com el primers seleccionats que ja han arribat. 

Pensava mentre tornàvem que millor entrar amb els Ikon actuals, i nous això sí, i no valorar una nova opció, indiferentment de si pensem amb uns Recon, uns Pace o una opció mixte Forecaster-Ikon, si aconseguim mesos de regularitat garantirem amb els Ikon una certa tranquilitat en evitar innovar en aquest punt, així sumem sobre segur, avui he baixat la pressió del darrera, rondant els 1,7 bars, i molt bé. Això sí sense mostrar pèrdues d’aire el meu pneumàtic del darrera presenta multiples pèrdues de segellant, curiós, fa cosa de mirar. 

Avui hem obert part d’una nova ruta, que emocionant, és el què té haver obert un nou Mirador, tot és nou, que bé, que bé, que bé, i això ens premetrà ampliar sense intensitat i sense esforç, la distància.

7Mesh-Gorewear preferit ))

 MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada