Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de març 12, 2023

5è )

Hi ha números que segons el moment són portadors, i aquest cinquè Vol així ho indica, un 5/7 és notable per a mi, i tant.

Entre 17 i 21°C a les dues ocasions anticipant els equipaments d’estiu, que esmentava fa res que esperaríem a que l’estació fes un salt, però ahir les S-Phyre mateixes, i ja els mallots, culots, i mitjons d’estiu van entrar directament a gestionar el moment, i certament que millor no podia anar, de 10/10 ))

Avui curiosament hem tingut coincidències, per cert ahir quan deia que em costava identificar els equipament per ús, no volia dir carretera, o també, si no gravel, crec. Coincidint avui amb quatre bikers, tres amb mtb, i una gravel. Les nostres bikes no van bé, van millor que bé, avui he invertit els ferodes del darrera de la meva bike, properarem ho faré també amb la de la Reina, a veure si redueixo el pronunciat recorregut de la maneta, la resta excepte petits detalls com perfeccionar la posició de les manetes per a les baixades, diria que quasi perfectes, o perfectes, dic quasi per prudència, sempre hi ha coses a millorar. 

Aigua, zero, aliments, zero, coincidències, les esmentades.

Per cert l’armadura germana del material dels Hirzl després de dos anys d’haver-la adquirit finalment no sé massa bé perquè, va sortir ahir, i renoi quina extrema comoditat, quina elasticitat, si com a guants ja és significativa la sensació, quan entres a trajes de gala, bé no tinc mots, així doncs també de 10/10, he de remarcar també que pateixo una lleugera sobre càrrega de la zona de la cintura i que tot i amb aquesta nova armadura d’aquest extraordinari material segueixo amb ella, creia que aquesta elasticitat-comoditat d’aquesta nova armadura ho corregiria, o evitaria, en tot cas caldrà esperar, un altre cop el Pilar principal, un dels dos Pilars d’aquest 2023, perquè podria requerir de setmanes o mesos siguent a dins dels Grans Vols de dues rodes per poder  recuperar el bon estat de forma, o no, i aquesta nova eina no ajuda com pensava.

D’aquí a una breu estona el Gran Drac de quatre rodes podria tenir la seva oportunitat, veurem, veurem, Si no la Transportadora de Dracs serà qui ens permetra recollir el segon joc de S-Phyre, que bé. Per cert les primeres ahir van funcionar molt bé, també val a dir que les Giro Privateer avui després dels primers minuts també m’han anat molt bé, no diferenciaria entre les dues, tot i que segurament sí que la diferencia és molt gran, segur. Aether i Synthe excepcionals, per invisibles seria la definció, feia anys que no tenia aquesta no sensació, crec recordar des dels Cratoni. 



Ara ja fins la propera aventura, dimarts podria ser una jornada intensa, a on la població de Peralada serà el lloc de destí, i a on vaig a veure un segon Gran Drac de dues rodes en aquesta ocasió no del 2022 sí 1991. 



MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada