Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de març 25, 2023

5/7 )

Per un descans prudent d’ahir, on les molèsties van anar a més, i a on hauria sigut el segon dia a dalt del Drac amb aquestes en augment, així doncs descans ahir i Vol avui, ja podent fer les transicións bé, però amb una sensació rara en variacions sobtades de pendents, la resta de 10/10.

He hagut de treballar per sortir avui, i també durant el Vol,  per mirar de respectar la ruta a fer, breu, a ritme moderat, i evitant totes les pensades d’allargar la sortida. 

Per poder entendre millor les sensacions, després del Vol d’avui l’aigua de la dutxa m’incomodava en el contacte amb els genolls, renoi, no dolor, si no una sensació poc simpàtica. El fet és que ha anat millor que dijous, prou bé, i ara cal esperar a demà, i si hi ha Vol, crec, penso que hauré fet molt per tornar, per recuperar a les bones sensacions de dimarts, a veure. En tot cas quina manera d’arriscar a ser a tram sense Vols, renoi (

Equipats amb maniga curta, pirates, tot paravent, la resta d’estiu, amb les S-Phyre funcionant de 10, i renormalitzant els Hirzl, i a on la temperatura ha rondat els 16°C crec recordar, és que era tan reconfortant que no m’hi he fixat massa, tot i fer un vent lleuger, i de certa frescor. 



Veiem dos Santuaris avui mentre rodàvem i en mirar-los la pensada ha sigut la mateixa, hi anirem

Sense coincidències, sense beure aigua, sense menjar, cal veure que la seqüència és òptima, però les distàncies i desnivell també són òptims però també per aquest motiu molt moderats, vull dir que normal que si no fa calor no bebem molt, i si la distància i desnivell és molt prudent no ens cal alimentar-nos, sí que de cada dues o tres sortides a una bebem, però perquè coincideix amb que fa més calor, si no, no. 

Bé en tot cas molt content perquè estem a dalt dels Dracs, i la 12 hem arriscat sense cap sentit, i ser avui dins dels Vols és un èxit, renoi, capficat perquè el risc l’he provocat jo mateix i això en genera certs dubtes, breus però presents. 

Els meus frens, tornen a presentar un recorregut de maneta excessiu, amb ferodes correctes, únicament toca ara corregir els discs, un cop fet veurem el comportament, i l’èxit ha sigut del 50%, el Drac de la Reina està funcionant a la perfecció, la meva no, en tot cas no ho corregiré ara, ara rodar, rodar i rodar )

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada