Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de setembre 07, 2015

Preparació

Entre una llista llarga de prioritats, a on segons el criteri unes van abans que les altres, únicament segons el criteri, i per tant el resultat no puc afirmar que depengui únicament d'ell, d'aquest criteri, però de fet estic decidit a pensar que sí, tot i entre veure que no, que sigui quin sigui el criteri aquest no intervé sobre el resultat final, sí que he de pensar que intervé sobre com gaudim del tram mentre hi arribem, vull dia a aquest resultat final.

Entre una llista per a mi quasi infinita de components, recanvis, i equipaments, avui m'he decidit per aquests darrers, i per una part de l'equipament que tindrà molt protagonisme els propers dies, setmanes, i també mesos. 

Aquests són les tèrmiques, a on seguiran siguent sintètiques, les que venen per la Betty sense mànigues, específiques com sempre pel què fa a aquest equipament per a dona, i sense mànigues perquè no n'hi havia amb, en el meu cas seran de màniga curta. 

Seran d'entrada, perquè a priori el prestigi del fabricant així ho indica, les millors tèrmiques que han entrat a casa, certament. 

No avanço marca i model encara en aquesta ocasió, pel fet que he fet la compra directament a la marca, i tot i tenir el número de comanda com que no he seguit el canal de sempre, no estic segur que aquesta comanda ja sigui definitiva. El motiu, cap més què de voler aquesta marca no tenia cap més opció que dirigir-me directament a ells, de no ser, ara a uns dies de la compra fa uns minuts ja he rebut el número d'expedició, seguiré perseguint tèrmiques, ara ja de Gore, de no poder aconseguir les comprades avui. Quatre en concret, dues per la Reina, i dues pel genet.

També he pres una decisió que de sortir bé canviarà el criteri que hem seguit fins avui pel que fa a mallots i culots. Venen dos mallots nous, també d'una marca nova germana de les noves tèrmiques sense ser la mateixa, veurem, veurem a on ens porta aquesta aventura. Si els dos primers mallots són el què penso que seran tindrem una porta oberta a un nou camp per jugar, clar que yes! També m'espero a que tingui els mallots a casa per exposar noms i models, per prudència, i tant. 

Avui també hauria de decidir d'altres temes, crec, com tema pneumàtic de 26", més ferodes Shimano orgànics, i perseguiré d'aconseguir la bateria Sigma XL.

El fet de tenir diferents projectes caminant implica d'haver de prioritzar quines velocitats han de tenir cada un, ara mateix tinc recanvis pendents de venir per estar esperant, valorant si equipaments ara ja per l'estiu del 2016 són o no prioritaris, vull dir, si no faig venir ara els equipaments d'estiu del 2016 com he anat fent cada any he de valorar si no estaré fent quelcom malament, no dic que sigui la conclusió, sí que ho valoro amb molta prudència, els propers reptes requeriran d'equipaments d'estiu, hi anem amb les millors prestacions, o el fet de poder ser-hi justifica sacrificar part de les eines que han fet possible també els bons resultats dels darrers anys?

Per posar un exemple passat sobre components,  el quadre On One quan el vaig fer venir va implicar d'haver d'invertir crec recordar del voltant de 400€, aquests diners d'entrada semblava que no sumaven a les eines que necessitem cada any per poder participar a les dues cites anuals de 24 hores SOLO, però jo tenia la intenció de fer venir a casa un quadre UK, i aquest de poder ser havia de ser un 456, finalment dins del tram a on som va ser un Inbred específic Single Speed, i curiós tenint la proposta tant en 26" com en 29" i estar pedalant jo amb la Vicious de 29" vaig decidir-me pel de roda petita. Passats crec que un parell d'anys aquest quadre m'ha donat l'oportunitat de fer la millor cursa de 24 hores SOLO de les poques a les que he tingut la possibilitat de participar, de fet a aquest darrer europeu si no hagués tingut l'Inbred tota la preparació del juny del 2014 al maig del 2015 per participar a l'europeu 24 hores SOLO de Finale no hauria sigut possible, aleshores vaig fer bé de prioritzar l'arribada del quadre UK al 2013?

Ara em passa el mateix, tinc una llista llarga de components, de recanvis, d'equipaments, tots ells han de ser en la seva mesura protagonistes dels projectes que tenim en marxa, i prioritzar aquest any, crec que motivat perquè afortunadament tot camina bé, toquem fusta, i per tant ens permet pensar en decidir sobre diferents temes a la vegada tots molt emocionants, no coincidents per dates i per tant possibles de realitzar tots ells. 

És a on sóc entre bastidors, preparant l'inici del Vol, d'un dels grans Vols, emocionat, emocionant, molt, més encara. 

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada