Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de setembre 03, 2015

Riding in the rain

Curiós els canvis amb el pas dels anys, bé hi ha coses que es mantenen sempre, d'altres com és aquest el cas a on de ser sempre lluny dels dies de pluja, aquesta mateixa matinada mentre l'escoltàvem tot seguia el seu curs de les prèvies a l'inici del Vol.


Avui l'Inbred sota la pluja no feia soroll, ni la cadena ni el BB, senzillament era una bike silenciosa. Com frenen les pastilles orgàniques de Shimano, OMG.

Ara mateix llueix el Sol, de fet des que som a casa, després del Vol, obríem la porta del Mirador que sonaven les 8 al campanar de SV, és un gran instant aquest, el de mentre gires la gegantina clau del portal dels Dracs al compàs dels sons del campanar de SV, que el Sol s'ha fet el Rei de la jornada.


Quin canvi de to més dràstic, de rodar sota la pluja entre trons, a descansar sota la càlida mirada del Rei.

Una entrada a casa xops, però no amb la sensació d'anar-hi, ajuda molt el fet de a les sis del matí a la riera de Llavaneres rodar a 20°C, és a dir una temperatura que tot i ser 4ºC més baixa que la d'ahir al mateix lloc i hora segueix sent encara perfecte per rodar, i també que de cos la part del mallot motivat pel fet de portar la caçadora de Gore, la GT, anàvem totalment secs, i la prudència de pujar cap a casa sense ella per l'absència final de la pluja ens ha permès d'evitar la clàssica condensació de les jaquetes GT, per finalment  arribar únicament xops de peus, mans i culot. Jo m'he adonat que anàvem xops perquè un cop m'he tret les Sidi, els meus peus, els mitjons molls deixàvem les petjades marcades al terra del Mirador. 

Els Dracs descansen plàcidament al Mirador, jo vaig mirant de centrar les seves prioritats, pel què fa referència a les millores que poden rebre, no és fàcil, bàsicament perquè les modificacions comporten riscos, costa decidir quines són, quin és l'ordre d'execució d'aquestes prioritats. 

Cogs, bossa porta eines, la bateria XL pendent de fa uns dies. Els primers, 17-18-19, tot i que ho escric i penso que millor primer passem als 20 i 21 que ja tenim, els segons, les bosses Pedro's deteriorades per les campanyes intenses dels darrers anys, ara demanen un canvi obert a la possibilitat de poder transportar la càmera que ara descansa a casa, i en tercer lloc la nova bateria ara XL , no la petita/senzilla del Sigma Powerled d'origen que ha deixat de funcionar, i aprofitant la situació del canvi passaré de la petita a aquesta nova bateria XL per tancar el tema de l'autonomia justa en curses de 24 hores.

3 jocs de ferodes Shimano orgànics, 4 discs Shimano SLX CL, i un pneumàtic Ikon de 26" EXO 3C TR, necessaris, perquè de gomes de 26" ja no en tinc cap més, és a dir no tinc cap recanvi per a l'Inbred, la demanaré de 2.2 per garantir tant per davant que porto el 2.35 com per darrera que porto aquí sí el 2.2, de ser el 2.35 davanter el que falli, muntaré per sortir del pas el 2.2 que esmento, per posteriormet demanar el 2.35. No demano un 2.35 i un 2.2 perquè tot i fer-ho fins ara, vull mirar de respectar de no superar els 18 mesos d'antiguetat amb els pneumàtics de recanvi, motivat perquè mentre rodo durant l'any no em pesa aquest fet, però sí dins de la cursa de 24 hores, i per tant he de millorar en aquest punt, i les gomes per sobre dels 18 mesos de recanvi han d'anar destinades per rodar i prou, no per un cop ja estem dins de la cursa. Les que van muntades a les bikes en cursa després d'aquesta no duren mai més de dotze mesos, però les de recanvi sí. 

Tinc més temes pendents, però ara queden barrejats amb la construcció de les futures bikes, i per tant decidir l'arribada de nous components queda supeditat al criteri de si millor esperar ja a muntar nous components a nous quadres, i no als actuals. 

Avui sense incidències, sense coincidències, sense Drac, fins i tot sense tornar per Milans, això sí jo diria que hem navegat més que no pas ciclat en bike, quanta aigua, quanta aigua. I parlant d'aigua, amb aquesta omplint els bidons de més de 500 ml. sense beure, sense menjar, tampoc en portàvem, amb el mar com ahir, sempre amb els llums Cateye-Sigma Powerled en marxa, equipats 100% d'estiu amb la jaqueta GT de Gore.

MTB, MTB, MTB.

Com anècdota a esmentar avui han tornat a sortir les Shimano M230 de la Reina, era el dia ideal, pluja intensa, ha faltat escalar pels Tintorers per coincidir amb el fang, demà de ser el Vol un altre cop podria ser una bona ocasió per gaudir d'un bon festival de MTB a on sempre les M230 hi són, oh yeaaaaah!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada