Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de setembre 02, 2015

De matinada

Entre un pronòstic de pluja i una sortida prudent, prudent, prudent.


Per rodar, ni per fer MTB, que no ha sigut, fora d'una suau pujada per Milans, la resta planer ara sí ara també.


A 24°C a les 6 tocades del matí a la riera de Llavaneres, i una arribada a casa agafada de la mà del so de les 8 al campanar de SV.

Equipats d'estiu, amb les Lite a la bossa del centre del mallot, a l'esquerra la manxa. Sense càmara, amb eines, amb llums Cateye-Sigma Powerled sempre em marxa, amb un mar distret, sense estar enfadat tampoc estava tranquil, en cap cas, sense incidències, sense coincidències, sense menjar, sense beure portant aigua, tot i arribar amb l'equipament xop a casa, sense sensació de calor, sí de certa xafogor, lleugera però. 

Esperant si tindrem continuitat, que no ho sé, ara per un temps que pinta a pluja, i aquest és un argument fàcil per no repetir Vol de vespre, veurem, veurem.


Les dues bikes molt bé, de l'Inbred la cadena nova i el BB, que aquest darrer ja no sé si és ell, la cadena sí, sorollosos, la resta de 10/10. Pensant si passo al cog de 20, del 21 al 20. 

Tenia una llista llarga de components, recanvis i equipaments per fer venir, ara per ara però tot queda per demà :-)


Treballant punts a dalt de la bike que requereixen de cert sacrifici, a veure com anirà, té a veure amb l'aigua amb la densitat d'aquesta, concretament amb sis litres d'aigua, i que de funcionar la referència ja us l'exposaré, ara però us en deixo la imatge.

El soroll de l'Inbred podria venir del plat, també dels pedals, hauré de cercar d'on ve, perquè si no em tocarà desmuntar el crankset i canviar el BB que vaig salvar fa uns dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada