Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de setembre 09, 2015

Perquè tinc temps si parlem d'equipaments

Però curiosament les decisions van venint una darrera d'una altra, sense aturades.

Fa uns dies les tèrmiques, he mirat que siguin de qualitat, molta qualitat, després passades unes hores els mallots, com les tèrmiques una aposta nova, diferent, de fet ja podem compartir que els mallots no veuran els Vols, sí els Dracs però per coincidir al Mirador, per res més. 

Extrapolar equipaments de MTB dins del meu dia a dia, OMG, però sempre hi ha una primera ocasió, un salt important, molt, no per determinant, res ho és, oi que no?

Estic emocionat amb aquesta decisió, perquè sense transgredir cap tram entraré a un vell tram amb un bell equipament de MTB. De fet no és exactament així, sí que va de dues rodes Single Speed, i tant, i tant.

Seguim, passades les hores amb molta però molta prudència com les dues darreres comandes sobre equipaments, una nova comanda, aquest cop culot i mallot, aquest cop dues joies d'equipaments de MTB, però dues magnífiques propostes. Dubtava sobre si fer venir un conjunt de culot i mallot Infinity de Mavic, germà gran del Mavic HC amb el que ja rodo aquest darrer des de fa uns mesos, i el HC va molt i molt bé, i ni l'Infinity ni el HC són equipaments de MTB, i funciona inclús a un nivell superior que aguns dels millors equipament de MTB de casa.


Ara bé dit això, ve en primer terme un germà del culot Pearl Izumi PROque ja porto des de fa uns pocs mesos. 


De fet a les darreres 24 hores SOLO són els que vaig portar, ve cap a casa una segona joia de la gama PRO, i per tant disposaré com la Reina de dues joies Pearl Izumi com a culot. 


Mallots, he de tornar a dir, OMG, ve una petita però impresionant creació, ja porto, els guants d'hivern Alp-X, dos jocs, des de fa tres anys que rodo amb ells, crec recordar, dos segur, primer en vaig fer venir uns primers, hi vaig rodar tot un hivern, per després fer venir els segons convençut en primer terme de la talla, i en segon terme de la seva funcionalitat, els guants de tardor i primavera també són Alp-X, dos jocs utilitzo també, i en darrer terme d'aquesta gama la jaqueta nova GT també Alp-X. 


Cada un d'aquest equipaments té una puntuació per a mi, de 10/10. I per aquest motiu el mallot que ve cap a casa també és un Alp-X, un mallot de cinc bosses posteriors, les tres convencionals, i al costat dret i esquerra una i una de més petites, com sona, com sona. Té més detalls que fa que aquest mallot sigui per a mi, pel meu ús el més proper a la perfecció, de fet el meu germà porta mesos rodant amb ell, i la seva opinió és que repetiria avui mateix amb aquest mallot, vull dir que el test ja l'hem fet, i ara em toca a mi gaudir del privilegi d'aquesta proposta, oh yeaaaaah!


El conjunt culot-mallot que ve cap a casa tindrà competidors de nivell de la mateixa marca, bé no, jo diria que el conjunt PRO-Alp-X no tindrà a priori competidors entre els equipaments de casa, però com tot per poder afirmar això caldrà esperar un temps, i no únicament a que arribi, si no a rodar-hi, i no un dia no, si no un darrera d'un altre, per després anar exposant les conclusions a The Great Escape MTB. 

Un dia vindrà un culot Alp-X de Gore, un dia, ara per ara no ens ho podem permetre, un preu elevadíssim per a nosaltres, que no car,  un impediment per a fer un primer test, i més quan els Pearl Izumi Elite, i PRO, com els Mavic HC, com els Gore Power 3.0 fan tan bé la seva feina, però un dia sera el primer de l'arribada d'un culot de la gama Alp-X, i tant. 

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada