Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de setembre 06, 2015

Rodadores

És el què són la Spot Brand i l'Inbred, i ho són en representació nostra, i tant.


Avui un inici de la jornada a les quatre de la matinada, un inici del Vol quaranta cinc minuts després. A 18°C a la riera de Llavaneres a dos minuts de les cinc.


Hem baixat a Llavaneres amb les Lite, i les  hem tornat a portar des del Corredor  a Sant Celoni i d'aquí fins a ser propers a Breda, i en darrer terme per baixar de Santa Fe a on teníem fred, fins a Campins que tornava a fer calor. Els manegots no recordo a quin tram els hem utilitzat. 


Ens ha costat la primera hora, i per una confusió a SC hi hem arribat una hora abans, a les 7 del matí en lloc de les 8, i com que aquest matí no havíem esmorzat, ho hem fet un cop a SC. 


Sí que propers al Santuari del Corredor ens hem menjat un platan, i a SC dos panets i mig de Viena, i un cafè, i ja no seria fins a Arbúcies que tornaríem a esmorzar, torrades i truita d'alls tendres, per beure, jo no he begut des de SV fins a Arbúcies fora del cafè esmentat a SC, aigua, molta, vi amb gasosa, un cafè i un tallat.


Una pujada per Garolera ràpida, a on el color ha marcat el to de la pujada. 


Sense beure, sense menjar, un pas per Santa Fe amb una aturada per tornar a utilitzar les Lite, i des de Campins un altre cop sense elles. 


A SC hem aprofitat per menjar, una préssec i un tros de pinya. He begut,  sí ara ja sí des de SC a SV passant per Olzinelles, d'on no recordo massa bé res de la ruta. 


Sí que del pas per l'Andreu divendres avui la primera hora, i les darreres tres han sigut difícils de passar, tant que excepcionalment hem anat de Collsacreu a SV per carretera, passant per Coll de Pollastre. 

Equipats a part dels equipaments es esmentats amb les Sidi Dragon 2 blanques, mitjons Pearl Izumi, com també el mallot, culot i manegots, tèrmica sense mànigues de Gore, guants Hirzl, gorra Spok tota la sortida fins a Olzinelles, ulleres Photocromàtiques Limar, i casc Cratoni Terron. 

Sense incidències, sense coincidències, sense càmera de recanvi, amb eines, amb manxa, amb els llums en marxa de SV a SC, i un tram de la baixada de Santa Fe.

Com m'ha costa avui arribar a casa, OMG. Per una alimentació deficient, el préssec i la pinya no han omplert els dipòsits buits després de l'esmorzar d'Arbúcies. La fórmula ha sigut baixar el ritme a mínims  i arribar fins al Mirador a mínims.

Ara ja fins dimarts, perquè demà tenim descans, i ja no serà fins dimarts de ser que tornin els Vols.

MTB, MTB, MTB. 

L'Inbred ja no fa soroll, a Olzinelles he afluixat els pedals, els he tornat a collar i la bike ja no fa soroll, hauré de veure que passa, però l'Inbred ja roda silenciosa. 

Els pneumatics Maxxis Ikon EXO 3C TR volen, literalment, grans pneumàtics, molt bons pneumàtics, per a nosaltres, per a nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada