Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de setembre 04, 2015

Inestabilitat

Que ja ens va bé al setembre si fem referència al temps. Ahir sota una pluja, intensa, també divertida, avui no anàvem d'hora entenen que passar a minuts de les sis del matí direcció a Llavaneres no és anar d'hora. 

Una sensació incial que ens ha indicat que les Lites eren les protectores d'avui, fins a la riera de Llavaneres, a aquest punt a 20°C, com 57' després, l'anada sota una lleugera pluja també, intermitent, directes a fer un Drac Major, i per tant dit i fet, i mai millor dit perquè després el pas dels minuts ens ha indicat que descansar uns dies del Drac ens ha impulsat a aconseguir millors temps de pas. 


Rodem sempre a intensitats moderades, per tant de fer baixar aquests temps de pas sempre és dins d'un ritme pausat.

Equipats d'estiu, avui les Dragon 2 blanques ja seques del bany de l'estiu d'ahir, mitjons, culot i mallot Pearl Izumi, tèrmica sense mànigues Gore, guants Hirzl, casc Cratoni Terron, ulleres Limar Photocromàtiques, i gorra Spok, equip que avui no ha arribat xop a casa, no dic de la pluja si no de la calor, diria que el primer dia de setmanes. Sense incidències, sense coincidències, amb llums sempre en marxa Cateye-Sigma Powerled, amb un mar pausat, sense menjar, amb aigua al bidó de més de 500 ml. sense beure però. Sense càmera, i amb eines.

Anem a veure què ens depara el cap de setmana de MTB, perquè el pronòstic de demà és de pluja, i tenim ruta pel Baix Montseny. 

Avui tenim visita al fisió, dos braços drets endolorits marquen la necessitat, i hem esperat prou, quasi que estem al límit, límit.

Ara a minuts de dinar surt el Sol, fa uns minuts una lleugera pluja escrivia el guió del moment, ara no ara un Sol que denota una lleugera fatiga mira de promoure la resta de la jornada.

El pneumàtic Ikon del darrera de la Spot Brand necessitarà d'una cuarta càrrega de líquid segellant NoTubes, i l'Inbred ha de canviar el BB, dret i esquerra, tot i rodar finíssim el crankset cal aclarir d'on ve el soroll.

MTB, MTB, MTB.

Avui hauria decidir el tema bateries, XL o normals, però decidir. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada